De 26 leukste winkels voor een dagje shoppen in Nijmegen

Nijmegen is een leuke winkelstad in het oosten van het land. Je vind in het historische centrum een gevarieerd aanbod van kledingwinkels, boetiekjes, woonwinkels, kadowinkels en delicatessenzaken. In de Broerstraat, Ziekerstraat, Marikenstraat en Plein 1944 zijn vooral de grote winkelketens te vinden. Ben je op zoek naar unieke producten, dan mag een bezoek aan de Lange Hezelstraat in de Benedenstad niet ontbreken. In deze oudste winkelstraat van Nederland slaag je zeker bij één van de vele authentieke winkeltjes. Maar vergeet ook niet de Stikke Hezelstraat, Houtstraat, Sint Stevenskerkhof en de Van Welderenstraat. Bewaar snel je favoriete plekjes voor een dagje winkelen op je eigen stadsgids en ga op pad.


blank foto Versailles Dranken Nijmegen in Nijmegen Winkelen Geschenken kopen, Lekkernijen kopen

Versailles Dranken Nijmegen

Met maar liefst 1500 soorten whiskies, 400 soorten wijnen en 375 (speciaal)bieren is Versailles Dranken de plek voor de liefhebber van een borrel.

blank foto Strik Patisserie in Nijmegen Eten & drinken Delicatessen & lekkerijen, Snack & tussendoor

Strik Patisserie

Bij Strik Patisserie begeef je je in de wereld van heerlijke gebakjes, romige bonbons en kraakvers brood. Alles is van topkwaliteit!

blank foto Kaashandel De Wit in Nijmegen Winkelen Lekkernijen kopen

Kaashandel De Wit

De echte kaaskop kan zijn hart ophalen bij Kaashandel de Wit waar het assortiment uit een scala heerlijke binnen- en buitenlandse kazen bestaat.

blank foto Chocola Belga in Nijmegen Winkelen Kado's & geschenken, Delicatessen & lekkerijen

Chocola Belga

Voor ambachtelijke chocoladeproducten zit je bij Chocola Belga goed. En vergeet ook de overheerlijke nougat, koekjes en andere snoeperijen niet.

blank foto Make My Day Women in Nijmegen Winkelen Mode Kado Wonen

Make My Day Women

Stap Make My Day binnen en proef de totale beleving van winkelen en relaxen. Zowel voor mannen als voor vrouwen scoor je hier unieke vondsten.

blank foto WAAR in Nijmegen Winkelen Kado Wonen Hobby

WAAR

Voor verrassende, duurzame en originele kado's ga je naar WAAR. Daar vind je alles op het gebied van mode, accessoires, wonen, eten en boeken.

blank foto Het Theeza(a)kje in Nijmegen Winkelen Lekkernijen kopen

Het Theeza(a)kje

Met het aanschaffen van één van de ludieke theemelanges schenk je werkgelegenheid aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Ontdek de leukste plekjes om te bezoeken


Zien
blank foto Coef Concept Store in Nijmegen Winkelen Mode & kleding

Coef Concept Store

Mode en creativiteit komen samen bij Coef Concept Store waar je niet alleen trendy schoenen en accessoires scoort, maar ook een nieuw kapsel aanmeet.

blank foto Zus & Zo Keukengerei in Nijmegen Winkelen Woonaccessoires wonen

Zus & Zo Keukengerei

Ben je op zoek naar een leuk kado, een handig hulpmiddel of een kookboek? Het assortiment van Zus & Zo Keukengerei bestaat uit duizenden artikelen!

blank foto Stippels Kadowinkel in Nijmegen Winkelen Geschenken kopen, Woonaccessoires wonen

Stippels Kadowinkel

Voor een leuk kado of voor iets bijzonders in je huis ben je bij het kleine warenhuis Stippels Kadowinkel op het juiste adres.

blank foto Kinderboekwinkel Nijmegen in Nijmegen Winkelen Kado's & geschenken, Hobby & vrije tijd

Kinderboekwinkel Nijmegen

Boekenwurmen kunnen hun hart ophalen bij Kinderboekwinkel Nijmegen en zich wanen in de wereld van spannende verhalen, spellen en luisterboeken.

blank foto Coef Men in Nijmegen Winkelen Mode & kleding

Coef Men

Ben je man en op zoek naar high-end producten? Coef Men heeft een prachtig assortiment kleding, schoenen en lifestyleproducten van mooie merken.

blank foto 512 Nijmegen & Bleshyou in Nijmegen Winkelen Mode Hobby Koffie

512 Nijmegen & Bleshyou

512 Nijmegen is een unieke combinatie van mode, design, planten en thee. Ontspan in 'Onze Theebar' en struin rond tussen de mooie items.

blank foto Philipse Koffie & Brocante in Nijmegen Eten & drinken Wonen & koken, Koffie, thee & gebak

Philipse Koffie & Brocante

Op zoek naar een fijne uitvalbasis in Nijmegen? Philipse Koffie & Brocante is de perfecte plek om bij te komen, lekker te eten en brocante te scoren.

blank foto Silverado Westernstore in Nijmegen Winkelen Gezellig shoppen

Silverado Westernstore

Stap Silverado Westernstore binnen en waan je in de wereld van cowboylaarzen, westernhoeden, kledingitems en vele verschillende accessoires.

blank foto Ochre and Red in Nijmegen Winkelen Wonen & koken

Ochre and Red

Ben je op zoek naar een uniek meubel of woonaccessoire? Ochre and Red is een winkel vol verrassingen met kleurrijke, eerlijk geproduceerde artikelen.

blank foto ART Fashion in Nijmegen Winkelen Gezellig shoppen

ART Fashion

Bij Art Fashion loop je de winkel niet uit zonder een uniek, mooi kledingitem gescoord te hebben en het personeel staat altijd klaar om te helpen.

blank foto BEAR Lifestyle in Nijmegen Winkelen Mode & kleding

BEAR Lifestyle

Voor verantwoord geproduceerde tassen, portemonnees en riemen zit je bij Bear Lifestyle goed. Hier loop je de winkel uit met een gaaf exemplaar.

blank foto De Snuffelhoek in Nijmegen Winkelen Kado's & geschenken, Wonen & koken

De Snuffelhoek

Voor de leukste producten en hebbedingetjes kan je rondsnuffelen in De Snuffelhoek, waar je leuke kado's scoort of jezelf eens goed verwend.

blank foto Heydenrijck Wonen in Nijmegen Winkelen Woonaccessoires wonen

Heydenrijck Wonen

Landelijke woonaccessoires, gave meubelen en bijzonder antiek. Heydenrijck Wonen heeft een mooi assortiment met aandacht voor persoonlijk advies.

blank foto De Fabriek in Nijmegen Eten & drinken Wonen Koffie Lunch

De Fabriek

Verscholen achter grote industriële poorten vind je De Fabriek. Voorheen een opslagplaats voor hout, nu een onwijs leuke lunchroom en conceptstore.

blank foto Le Petit Rêve in Nijmegen Winkelen Kado's & geschenken, Wonen & koken

Le Petit Rêve

Geef je inrichting een nieuwe boost door Le Petit Rêve binnen te stappen en rond te neuzen in het uitgebreide assortiment met verschillende stijlen.

blank foto Ming & Mikis in Nijmegen Winkelen Mode & kleding

Ming & Mikis

Met een prachtige collectie vol merken uit verschillende landen scoor je bij Ming & Mikis gegarandeerd mooie kledingitems en accessoires.

blank foto Cappello in Nijmegen Winkelen Mode & kleding

Cappello

Voor de meest prachtige hoeden, tassen en sjaals stap je over de drempel bij Capello. De items zijn van bekende en vooraanstaande ontwerpers.

blank foto ANKA Kado in Nijmegen Winkelen Kado's & geschenken, Wonen & koken

ANKA Kado

Van hamamdoeken en zepen tot schalen en kussens. Bij ANKA Kado vind je allerlei leuke, eerlijk geproduceerde Turkse woonaccessoires en lekkere hapjes.

blank foto Vinylarchief in Nijmegen Winkelen Hobbyspullen kopen

Vinylarchief

Stap Vinylarchief binnen en kijk op je gemak rond tussen de platen, LP's, CD's en DVD's. Elk product is een prachtige aanwinst voor je collectie.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker