Over LeukeTip

Van een middagje winkelen tot een complete stedentrip. Wij helpen je met het plannen van een onvergetelijk dagje stad. Wij doen al het voorwerk en maken het ontdekken van de meest bijzondere plekken in de stad makkelijk. Zo kan jij je focussen op dat wat telt, het beleven van de allerleukste ervaringen.

Maak op LeukeTip heel eenvoudig je eigen stadsgids met je favoriete plekjes of ga direct op pad met een kant-en-klare gids vol met leuke tips. Neem de stadsgids mee op je mobiele telefoon of print de handige plattegrond waarmee je alles snel kan vinden. Zo mis je nooit meer de leukste plekjes in de stad.

Naast voor stadsbezoekers staat LeukeTip ook klaar voor o.a. ondernemers, stadspromotie, hotels en evenementen. We bieden je graag krachtige mogelijkheden waarmee je opvalt, je gastvrijheid verhoogt en meer mensen helpt aan het allerleukste dagje stad.

Ondertussen hebben we al tal van Nederlandse steden ontdekt en zijn er duizenden stadsgidsen door bezoekers gemaakt.

22
steden
1554
plekjes
9641
gidsen

LeukeTip helpt je graag

Stadsbezoekers

Die een onvergetelijk dagje stad
willen beleven met een stadsgids.

Ondernemers

Die online op willen vallen en meer
uit hun vermelding willen halen.

Stads- & gebiedspromotie

Die samen met ons hun stad, buurt
of straat willen laten opvallen.

Hotels en B&B

Die gasten meer willen bieden
dan alleen een plek om te slapen.

Adverteerders

Die hun evenement, product of merk
extra onder de aandacht willen brengen.

Locals en bloggers

Die alles van hun stad weten
en met ons samen willen werken.

Ons verhaal

Omdat we het niet konden vinden, besloten we het zelf te maken. LeukeTip is ontstaan in Alkmaar, onze eigen woonplaats. Voor LeukeTip was er geen goede manier om de meest bijzondere kant van deze stad te ontdekken. En dat was het geval voor meer middelgrote steden die, in tegenstelling tot Amsterdam, vaak niet terugkomen op websites van grote concepten. Zonde vonden we! LeukeTip zijn we gestart voor mensen als onzelf, die tijdens een dagje stad altijd op zoek zijn naar unieke ervaringen en graag verder kijken dan de grote toeristische attracties. Mensen die niks willen missen maar hun tijd liever besteden aan het ontdekken dan het plannen van een dagje stad. Met LeukeTip willen we je zoveel mogelijk voorwerk uit handen nemen zodat jij je kunt focussen op dat wat telt, het ontdekken en ervaren van dat wat Nederlandse steden zo bijzonder maakt. Voor iedere stad op LeukeTip maken we daarom zelf een selectie van de meest bijzondere plekken. Het resultaat komt daardoor dichterbij een papiertje met aanraders van een vriend(in) dan een algemene kaart van een toeristenbureau.

We zijn ondertussen goed op weg en hebben samen met locals diverse steden voor je ontdekt. Op dit moment zijn we druk bezig met het doorontwikkelen van LeukeTip zodat we snel van dit prachtige side-project onze full-time passie kunnen maken. Zin om het samen met ons verder te laten groeien? Help dan mee :)

Sjaak de Graaf

Sjaak de Graaf
Oprichter en techneut

Thomas de Graaf

Thomas de Graaf
Marketing, design en content

Lisa de Graaf

Lisa de Graaf
Ontdekker en content

LeukeTip logo LeukeTip logo

Ook iets over LeukeTip schrijven?
We helpen je graag verder op onze media pagina.


LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker