Over LeukeTip

Beleef het allerleukste

Stel je het eens voor: je bent op stedentrip in een stad waar je nog nooit bent geweest, maar weet alsnog precies waar je moet zijn. Je bekijkt een prachtig historische hofje, duikt net dat ene straatje in omdat jij weet dat daar een hip winkeltje zit en eindigt je dagje met een diner in het best verborgen geheim van de binnenstad. Dit is wat je beleeft met LeukeTip! Samen met locals verzamelen wij de allerleukste plekken van zowel grote als middelgrote Nederlandse steden. Het ontdekken van je favorieten maken we daarnaast makkelijk. Zo mis jij niks en haal je het maximale uit je welverdiende dagje stad.

24
steden
2073
plekjes
260713
gidsen
wijs anderen de weg

Onze missie

Met LeukeTip willen we zoveel mogelijk mensen de weg wijzen naar de allerleukste plekken van een stad. Niet naar de grote ketens, wel naar bijzondere, vaak kleinschalige plekken waar enthousiaste ondernemers je met passie ontvangen. Plekken die een stad karakter geven! Met een vermelding willen wij ze op laten vallen zodat ze ook jou kunnen inspireren. We selecteren plekken aan de hand van een aantal criteria.

Echte LeukeTip plekken

Ga je met ons mee op missie?

Ons succes valt of staat namelijk met de hulp van locals, plaatslijke ondernemers en enthousiaste ontdekkers. Laat het daarom vooral weten wanneer jij je kunt vinden in onze missie en wilt aanhaken bij LeukeTip.

Horen we snel van jou? Samen met je denken we graag na over een wederzijds versterkende samenwerking. De drukbezochte LeukeTip website en stadsgidsen bieden tal van opties om ook jouw boodschap te delen.

Heb je ideeën of vragen over een samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Het team

Sjaak de Graaf

Sjaak

Oprichter en techneut

Mijn favoriete gids

Om het allerleukste van de havenstad Rotterdam te beleven.

Thomas de Graaf

Thomas

Marketing, design en content

Mijn favoriete gids

Voor een bezoek aan de bijzondere musea in Amsterdam.

Lisa de Graaf

Lisa

Ontdekker en content

Mijn favoriete gids

Met deze gids ontdek je plekjes voor een gezellige borrel in Haarlem.


LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker