Over LeukeTip

Van een middagje winkelen tot een complete stedentrip. Wij helpen je met het plannen van een onvergetelijk dagje stad. Wij doen al het voorwerk en maken het ontdekken van de meest bijzondere plekken in de stad makkelijk. Zo kan jij je focussen op dat wat telt, het beleven van de allerleukste ervaringen.

Maak op LeukeTip heel eenvoudig je eigen stadsgids met je favoriete plekjes of ga direct op pad met een kant-en-klare gids vol met leuke tips. Neem de stadsgids mee op je mobiele telefoon of print de handige plattegrond waarmee je alles snel kan vinden. Zo mis je nooit meer de leukste plekjes in de stad.

Naast voor stadsbezoekers staan we ook klaar voor ondernemers met een bijzondere winkel, restaurant of plekje. Die promoten we graag met een prachtige gratis vermelding. Stadspromotie, hotels en evenementen helpen we daarnaast om extra op te vallen en hun gastvrijheid te verhogen.

Ondertussen hebben we tal van Nederlandse steden ontdekt en zijn er door bezoekers op onze website vele stadsgidsen bekeken, gemaakt en gedownload. Laat je ook op LeukeTip inspireren voor je volgende stadsbezoek.

24
steden
1905
plekjes
23651
gidsen

Op pad met LeukeTip

stadsbezoekers

LeukeTip is er speciaal voor stadsbezoekers die een onvergetelijk dagje stad willen beleven met een handige stadsgids vol bijzondere plekjes.

  • Wij ontdekken voor jou de leukste plekjes in de stad.
  • Stel zelf je perfecte dagje stad samen of kies een kant-en-klare stadsgids van LeukeTip.
  • Bepaal hoe je op pad gaat. Print je gids of vind alle plekjes snel met je mobiele telefoon.

Lees meer

Opvallen op LeukeTip

Winkels

Die hun zaak de extra promotie
willen geven die het verdient.

Horeca

Die meer stadsbezoekers willen
motiveren om te komen proeven.

Bezienswaardigheden

Die hun museum, monument of plekje
extra onder de aandacht willen brengen.

Activiteiten

Die hun rondleiding, activiteit of
kaartjes willen promoten.

Hotels en B&B's

Die stadsbezoekers willen overtuigen
om te komen overnachten.

Adverteerders

Die hun product, dienst of merk
extra onder de aandacht willen brengen.

Samenwerken met LeukeTip

Stadspromotie

Die samen met ons hun stad, buurt
of straat op de kaart willen zetten.

Locals en bloggers

Die het enthousiasme over hun stad
willen overbrengen op meer mensen.

Ons verhaal

Omdat we het niet konden vinden, besloten we het zelf te maken. LeukeTip is ontstaan in Alkmaar, onze eigen woonplaats. Voor LeukeTip was er geen goede manier om de meest bijzondere kant van deze stad te ontdekken. En dat was het geval voor meer middelgrote steden die, in tegenstelling tot Amsterdam, vaak niet terugkomen op websites van grote concepten. Zonde vonden we! LeukeTip zijn we gestart voor mensen als onzelf, die tijdens een dagje stad altijd op zoek zijn naar unieke ervaringen en graag verder kijken dan de grote toeristische attracties. Mensen die niks willen missen maar hun tijd liever besteden aan het ontdekken dan het plannen van een dagje stad. Met LeukeTip willen we je zoveel mogelijk voorwerk uit handen nemen zodat jij je kunt focussen op dat wat telt, het ontdekken en ervaren van dat wat Nederlandse steden zo bijzonder maakt. Voor iedere stad op LeukeTip maken we daarom zelf een selectie van de meest bijzondere plekken. Het resultaat komt daardoor dichterbij een papiertje met aanraders van een vriend(in) dan een algemene kaart van een toeristenbureau.

We zijn ondertussen goed op weg en hebben samen met locals diverse steden voor je ontdekt. Op dit moment zijn we druk bezig met het doorontwikkelen van LeukeTip zodat we snel van dit prachtige side-project onze full-time passie kunnen maken. Zin om het samen met ons verder te laten groeien? Help dan mee :)

Het team van LeukeTip

Sjaak de Graaf

Sjaak de Graaf
Oprichter en techneut

Thomas de Graaf

Thomas de Graaf
Marketing, design en content

Lisa de Graaf

Lisa de Graaf
Ontdekker en content

LeukeTip logo LeukeTip logo

Ook iets over LeukeTip schrijven?
We helpen je graag verder op onze media pagina.
Ook met Locals en Bloggers werken we graag samen.


LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker