Over LeukeTip

Beleef het allerleukste

Stel je het eens voor: je bent op stedentrip in een stad waar je nog nooit bent geweest, maar weet alsnog precies waar je moet zijn. Je bekijkt een prachtig historische hofje, duikt net dat ene straatje in omdat jij weet dat daar een hip winkeltje zit en eindigt je dagje met een diner in het best verborgen geheim van de binnenstad. Dit is wat je beleeft met LeukeTip! Samen met locals verzamelen wij de allerleukste plekken van zowel grote als middelgrote Nederlandse steden. Het ontdekken van je favorieten maken we daarnaast makkelijk. Zo mis jij niks en haal je het maximale uit je welverdiende dagje stad.

24
steden
1920
plekjes
109568
gidsen
wijs anderen de weg

Onze missie

Met LeukeTip willen we zoveel mogelijk mensen de weg wijzen naar de allerleukste plekken van een stad. Niet naar de grote ketens, wel naar bijzondere, vaak kleinschalige plekken waar enthousiaste ondernemers je met passie ontvangen. Plekken die een stad karakter geven! Met een vermelding willen wij ze op laten vallen zodat ze ook jou kunnen inspireren. We selecteren plekken aan de hand van een aantal criteria.

Echte LeukeTip plekken

stadsgids mobiel en plattegrond

Jouw stadsgids, jouw manier

Heb je een eigen stadsgids gemaakt of de perfecte kant-en-klare gids gevonden? Bepaal dan hoe je op pad gaat! Print de gids uit of bekijk je stadsgids op je mobiel. Binnen een paar minuten ben je klaar voor een onvergetelijk dagje stad. Tip: een combinatie van de twee werkt ideaal.

Het team

Sjaak de Graaf

Sjaak

Oprichter en techneut

Mijn favoriete gids

Om het allerleukste van de havenstad Rotterdam te beleven.

Thomas de Graaf

Thomas

Marketing, design en content

Mijn favoriete gids

Voor een bezoek aan de bijzondere musea in Amsterdam.

Lisa de Graaf

Lisa

Ontdekker en content

Mijn favoriete gids

Met deze gids ontdek je plekjes voor een gezellige borrel in Haarlem.


LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker