De 5 leukste evenementen en activiteiten om te beleven in Nijmegen

In Nijmegen valt genoeg te beleven! Maak je stedentrip onvergetelijk door de stad te bezoeken tijdens een bekend evenement. Of leer Nijmegen beter kennen door deel te nemen aan een activiteit die je een heel andere kant van de stad laat ervaren. Wij hebben een selectie gemaakt van activiteiten, rondleidingen en tours die ervoor zorgen dat je dagje stad in Nijmegen voor altijd in je herinnering blijft. Bekijk onze tips en aanraders.


blank Foto LUX Nijmegen in Nijmegen, Doen, Wat doen tips

LUX Nijmegen

Filmhuis en cultureel podium in het 'Poortgebouw' waar altijd wel wat te beleven is op het gebied van film, theater, muziek, dans en debat.

blank Foto Galerie Bart in Nijmegen, Zien, Museum, Activiteit, Evenement

Galerie Bart

Podium voor jong en nieuw talent met exposities van ambitieuze kunstenaars, fotografen en ontwerpers, maar ook culturele evenementen en workshops.

blank Foto Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen, Doen, Activiteiten, Evenementen

Concertgebouw de Vereeniging

In concertgebouw De Vereeniging met een grote zaal voor 1450 bezoekers, zijn verschillende kenmerken van de Art Nouveau en Art Deco te vinden.

hint photo user action hint

Ontdek excursies, rondwandelingen en andere activiteiten in Nijmegen

blank Foto Project Escape in Nijmegen, Doen, Activiteiten

Project Escape

Los met je team van 3 tot 6 personen de puzzels en raadsels op, voer alle opdrachten uit en voel de overwinning als jullie samen zijn ontsnapt!

blank Foto MUZIEUM in Nijmegen, Zien, Museum bezoeken, Wat doen tips

MUZIEUM

Hoe is het om blind of slechtziend te zijn? Dat ontdek je in het MUZIEUM helemaal zelf. Het MUZIEUM is namelijk een echt ervaringsmuseum.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker