5 plekjes in Deventer waar je heerlijk kunt lunchen, koffie drinken en ontspannen

Stadsgids met 5 plekjes

Winkelen maakt hongerig. En laat Deventer nou net de geschikte plekjes hebben om te ontspannen en te genieten van een lekkere lunch, een smakelijke punt taart en een kop goede koffie. Ze hebben allemaal iets anders te bieden en een eigen unieke stijl. In deze stadsgids vind je 5 plekjes waar je heerlijk kunt vertoeven en uiteraard lekker kunt eten. Lees meer

Koffie, taart en een unieke stijl

Bij de volgende drie plekjes merk je gelijk dat ze een geheel eigen stijl en ambiance hebben. Zo is A Taste of Honey eigenzinnig en bijzonder. Ze bieden de bezoeker een champagne brunch die net even unieker is dan een high tea. Maar je kunt ook kiezen voor bagels, taartjes, Spaanse wijnen en bieren van het vat. Het volgende plekje heeft een nostalgische, kleurrijke stijl. Bij Peet is daardoor een leuke tent om een lekkere kop koffie te drinken en een punt appeltaart te eten. The Wallstreet Tea-Rose is een speciale plek met een gemoedelijke sfeer waar iedereen volop geniet van al het lekkers dat ze hier aanbieden.

Ontspannen en lekker eten

De volgende drie lunchrooms zijn perfecte plekken om te ontspannen en te genieten van lekker eten. Bij Coffee Together plof je neer en rust je uit onder het genot van een goede kop koffie, een smoothie en een lekker belegd broodje. Voor de meest heerlijke biologische broden ga je naar Brood van Joop. Je kunt de broden heel kopen of lekker laten beleggen met biologische producten. Daarbij hoort natuurlijk een goede kop koffie, gemaakt van 100% Arabica koffiebonen.

Neem deze stadsgids mee tijdens een dagje in Deventer en vind het plekje dat het beste bij jou past. En bovenal, geniet van de heerlijke lunch! De gids is hieronder te downloaden.

5 tips Deventer heerlijke lunch koffie taart relaxen

Gratis stadsgids

Deventer

Deel deze stadsgids

blank Foto Bij Peet in Deventer, Eten & drinken, Koffie thee drinken, Genieten van lunch

Bij Peet

Bij Peet geniet je van een goede kop koffie, zelfgemaakt gebak of een broodje in nostalgische sferen. Binnen of op het gezellige terrasje buiten.

blank Foto Coffee Together in Deventer, Eten & drinken, Koffie, thee & gebak, Lunchen

Coffee Together

Bij Coffee Together kun je terecht voor een goede kop koffie met een punt taart of een heerlijke verse smoothie met een lekker belegd broodje.

blank Foto Groote Poot in Deventer, Eten & drinken, Koffie, Lunch, Tussendoor

Groote Poot

Bij Groote Poot ben je op het juiste adres voor een hele broden maar ook voor een heerlijk, biologisch belegd broodje met daarbij een kop koffie!

hint photo user action hint

Onze aanraders voor een heerlijke lunch in Deventer

blank Foto Tearose in Deventer, Eten & drinken, Lunchen

Tearose

Met een gemoedelijke sfeer en de creativiteit in de keuken laat The Wallstreet Tea-Rose elke klant genieten van al het lekkers dat ze aanbieden.

A Taste of Honey

Deze plek is helaas gesloten en niet meer beschikbaar op LeukeTip.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

Meer kant-en-klare gidsen voor een dagje Deventer

10 winkels die je niet mag missen tijdens een dagje Deventer

Gratis stadsgids

Deventer

Tussen deze 10 winkels zit vast en zeker je nieuwe favoriet

Deventer 10 tips bezienswaardigheden park musea waag historie

Gratis stadsgids

Deventer

Van musea tot Vogeleiland, leer deze prachtige stad kennen

Alle stadsgidsen


LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker