De 21 leukste lunchrooms, restaurants en bars om te eten & drinken in Deventer

Een gezellige plek om te eten en drinken is nooit ver weg in deze mooie Hanzestad. Het sfeervolle centrum van Deventer, met al haar bistro’s, lunchrooms, koffiezaken, cafés en restaurants bied je genoeg keuze. Van simpel en smaakvol tot ultiem culinair. Een plek vinden voor een ontbijt, lunch, diner of borrel is niet lastig. Kijk tijdens het zoeken naar iets van je smaak vooral ook op pleinen als de Brink en het Grote Kerkhof. Om je verder op weg te helpen hebben wij de lekkerste plekjes voor je ontdekt. Bewaar je favorieten op je eigen stadsgids.


blank Foto Coffee Together in Deventer, Eten & drinken, Koffie, thee & gebak, Lunchen

Coffee Together

Bij Coffee Together kun je terecht voor een goede kop koffie met een punt taart of een heerlijke verse smoothie met een lekker belegd broodje.

blank Foto Goesting in Deventer, Eten & drinken, Lunchen, Dineren

Goesting

Geniet op het zonovergoten terras, naast de karakteristieke Wilhelminafontein en met uitzicht op de Waag, van een uitgebreide lunch of diner.

blank Foto Happerij Tapperij de Expeditie in Deventer, Eten & drinken, Dineren

Happerij Tapperij de Expeditie

Kies een gerecht van de menukaart met invloeden van over de hele wereld, wordt het een Zwitserse kaasfondue of de Egyptisch gevulde paprika?

blank Foto Parkcafé Mees in Deventer, Eten & drinken, Koffie, Lunch, Tussendoor, Diner

Parkcafé Mees

Op het Vogeleiland, midden in het Rijsterborgherpark, ontdek je Mees. Een hippe hotspot waar je aanschuift voor ontbijt, taart, lunch, diner en meer.

hint photo user action hint

Kortingsacties voor een leuke activiteit in Deventer

blank Foto Bij Peet in Deventer, Eten & drinken, Koffie thee drinken, Genieten van lunch

Bij Peet

Bij Peet geniet je van een goede kop koffie, zelfgemaakt gebak of een broodje in nostalgische sferen. Binnen of op het gezellige terrasje buiten.

blank Foto Groote Poot in Deventer, Eten & drinken, Koffie, Lunch, Tussendoor

Groote Poot

Bij Groote Poot ben je op het juiste adres voor een hele broden maar ook voor een heerlijk, biologisch belegd broodje met daarbij een kop koffie!

blank Foto Tearose in Deventer, Eten & drinken, Lunchen

Tearose

Met een gemoedelijke sfeer en de creativiteit in de keuken laat The Wallstreet Tea-Rose elke klant genieten van al het lekkers dat ze aanbieden.

blank Foto Engel & Bengel Eetkaffee in Deventer, Eten & drinken, Koffie, Lunch, Borrel, Diner

Engel & Bengel Eetkaffee

Engel & Bengel is een gemoedelijk eetkaffee waar het prettig vertoeven is. Geniet er van een smaakvol diner, lunch, ontbijt of een goede borrel.

hint photo user action hint

Leuke B&B's in de binnenstad van Deventer

blank Foto Hanze Museum de Leeuw in Deventer, Zien, Delicatesse, Koffie, Museum

Hanze Museum de Leeuw

Het Hanze Museum de Leeuw is een hotel, museum, snoepwinkel en koffie- en theeschenkerij in één. Voor een nieuwe belevenis ga je hier heen!

blank Foto De Bonte Klipper in Deventer, Winkelen, Kado, Delicatesse, Koffie

De Bonte Klipper

De Bonte Klipper is een authentieke winkel waar de klant kan genieten van de ultieme koffie- en theebeleving met daarbij overheerlijke bonbons.

blank Foto Frietmeester in Deventer, Eten & drinken, Heerlijk smullen

Frietmeester

Voor heerlijke ambachtelijke patat friet gemaakt van de beste frietaardappelen, gebakken in de schil en gecombineerd met smakelijke sauzen.

Roemar koffie & thee

Roemar koffie & thee is een uniek concept in Deventer waar de koffiebonen vers worden gebrand en waar je zelf thee kan scheppen en mengen.

Samen wat eten of drinken in Deventer?

No11

Bij No11 is het heerlijk vertoeven in een leuke inrichting en een kaart vol lekker eten. Er is met iedereen rekening gehouden, zo ook met allergieën!

Havana Bay

Bij Havana Bay geniet je van een avond vol heerlijke Cubaanse specialiteiten, overheerlijke cocktails en een gezellige sfeer.

Restaurant Jackies

Voor bijzondere gerechten zit je bij Restaurant Jackies goed. Zo staan er heerlijkheden als kreeft, eendenborst, steak en champagne op de kaart .

Vrienden van Vroeger

Bij Vrienden van Vroeger kom je niet alleen voor een heerlijke lunch, maar ook voor een gezellige borrel in combinatie met een prachtig optreden.

Onze aanraders voor een overnachting in Deventer

Deventer Koekwinkel

Voor een typisch lekkernij uit Deventer stap je de koekwinkel binnen en geniet je van een heerlijke kop koffie, thee én van de echte kruidkoek!

't Arsenaal

Een avondje culinair genieten doe je bij restaurant 't Arsenaal. De gerechten zijn Frans/Mediterraans georiënteerd en bereid met mooie producten.

St. Tropez

Bij St. Tropez geniet je de hele dag door van lekkere lunchgerechten, een smaakvol diner of een borrel. Het is een geschikte plek voor iedereen.

Bierencafé De Heks

Heb je zin om ergens te borrelen en te nippen aan een heerlijk speciaalbiertje? Bezoek dan eens Bierencafé De Heks en geniet!

5 plekjes in Deventer waar je heerlijk kunt lunchen, koffie drinken en ontspannen

De Hip

De Hip is niet in één zin samen te vatten. Om het te ervaren en te genieten van al het leuks dat je kunt beleven is een bezoek zeker op zijn plaats.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker