10 winkels die je niet mag missen tijdens een dagje Deventer

Stadsgids met 10 plekjes

Iedere stad heeft ze wel: Winkeltjes die je niet mag missen. Zo ook Deventer! Zorg ervoor dat je ze niet mist tijdens je dagje stad. Hou deze stadsgids bij de hand en wandel al shoppend van het ene leuke adresje naar het andere. Welk van deze 10 bijzondere winkels is jouw favoriet? Lees meer

Hebben!

De leukste hebbedingetjes en kado's van Deventer vind je bij winkels op deze stadsgids. Bij Holy Cow bijvoorbeeld, een kleurrijke winkel waar je je ogen uitkijkt. Ze hebben en van alles voor jong en oud. De Vrije Vogel is ook een aanrader. De winkel voelt aan als een huiskamer en combineert klassieke en moderne spullen voor in huis. Wat hebbedingetjes betreft kan een winkel met de naam Hemelse Hebbedingen natuurlijk niet ontbreken op deze gids. Ze hebben er van alles, van kleding en schoenen tot aan accessoires en woondecoraties. Hoge Ramen is daarnaast een hotspot die je niet mag missen in Deventer. Deze winkel is bijna niet in één zin te beschrijven, zoveel leuks hebben ze! Denk aan unieke kado artikelen, hippe kleding, verrassende woonaccessoires, boeken en ga zo maar door.

De geur van lekkers

Volg je neus en je belandt vast en zeker bij een van deze zaken. Bij Roemar koffie & Thee branden ze namelijk zelf koffiebonen en kan je thee scheppen. De Bonte Klipper heeft ook een mooi aanbod koffie en thee, aangevuld met de lekkerste bonbons. In de authentieke zaak kun je sferen van vroeger beleven. Mooi is ook de Deventer Koekwinkel. In de koekwinkel vind je de wereldberoemde kruidkoek waar deze Hanzestad om bekend staat.

Andere aanraders

Ook leuk in Deventer is Koning Willem. Een paradijs voor de spelletjesfanaat en muziekliefhebber. De kasten zijn er gevuld met duizenden spelletjes en elpees. Een bezoek is een echte beleving. Als laatste op deze stadsgids staat de Deventer Borstelwinkel, een bijzondere winkel die al sinds 1860 bestaat. In deze oudste winkel van de stad vind je ontelbaar veel soorten borstels en bezems. De winkel is een plaatje om te zien en veel mensen gluren dan ook even naar binnen. Let wel op, deze winkel is alleen op zaterdag open. Ga verder op ontdekking in RARE & MORE, een zaak vol items met karakter. Speur rond en vindt meubels, lampen en vintage hifi. Maar ook posters, fraai aardewerk, boeken en vinyl.

Zin om te shoppen in Deventer? Download en print deze gids dan zodat je deze 10 prachtige winkeltjes niet mist tijdens je dagje winkelen.

stadsgids van Deventer

Gratis stadsgids

Deventer

Deel deze stadsgids

blank Foto Holy Cow in Deventer, Winkelen, Mode, Kado, Hobby

Holy Cow

Bij Holy Cow kijk je je ogen uit bij alle originele, kleurrijke kado's, kleding en decoraties. Je vindt hier heel veel leuks voor jong en voor oud.

blank Foto De Bonte Klipper in Deventer, Winkelen, Kado, Delicatesse, Koffie

De Bonte Klipper

De Bonte Klipper is een authentieke winkel waar de klant kan genieten van de ultieme koffie- en theebeleving met daarbij overheerlijke bonbons.

blank Foto Hoge Ramen in Deventer, Winkelen, Mode, Kado, Wonen

Hoge Ramen

Ben je op zoek naar een verrassende woonaccessoire, een origineel kado of een leuk kledingitem? Bij de winkel Hoge Ramen hebben ze het allemaal.

De leukste hotels in het centrum van Deventer

De Vrije Vogel

Deze plek is helaas gesloten en niet meer beschikbaar op LeukeTip.

Hemelse Hebbedingen

Deze plek is helaas gesloten en niet meer beschikbaar op LeukeTip.

Roemar koffie & thee

Roemar koffie & thee is een uniek concept in Deventer waar de koffiebonen vers worden gebrand en waar je zelf thee kan scheppen en mengen.

Kortingsacties voor een leuke activiteit in Deventer

Deventer Koekwinkel

Voor een typisch lekkernij uit Deventer stap je de koekwinkel binnen en geniet je van een heerlijke kop koffie, thee én van de echte kruidkoek!

Deventer Borstelwinkel

Stap de Borstelwinkel binnen en proef de sfeer van vroeger. Met een uitgebreide collectie borstels en bezems is dit een hele bijzondere winkel.

Koning Willem

Koning Willem is, met een collectie die bestaat uit 2800 spellen en 8000 elpees, een paradijs voor de spelletjesfanaat en muziekliefhebber.

Ontdek excursies, rondwandelingen en andere activiteiten in Deventer

RARE & MORE

RARE & MORE verkoopt items met karakter. Met name op het gebied van interieur, lampen en vintage hifi. Maar ontdek ook vinyl, mode en meer.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

Meer kant-en-klare gidsen voor een dagje Deventer

5 tips Deventer heerlijke lunch koffie taart relaxen

Gratis stadsgids

Deventer

Ontspan terwijl je geniet van een kop koffie of fijne lunch

Deventer 10 tips bezienswaardigheden park musea waag historie

Gratis stadsgids

Deventer

Van musea tot Vogeleiland, leer deze prachtige stad kennen

Alle stadsgidsen


LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker