De 24 leukste winkels voor een dagje shoppen in Tilburg

Tilburg is een moderne stad waar je prima kan shoppen. Vanuit De Heuvel loop je zo het winkelgebied in. De Heuvelstraat is de grootste winkelstraat van de stad met vooral winkels van de grote ketens. Een beetje ten noorden hiervan ligt het Dwaalgebied, met straten zoals de Nieuwlandstraat, Noordstraat, Tuinstraat, Telefoonstraat en Willem II straat. In dit gebied kan je uren rondkijken in de vele sfeervolle en unieke winkeltjes op zoek naar een nieuwe outfit, leuke items voor je huis en heerlijke delicatessen. Ontdek je favoriete winkeltjes in deze stad en maak je eigen stadsgids voor een dagje winkelen in Tilburg.


blank Foto Meneer en Mevrouw van Hout in Tilburg, Winkelen, Wonen & koken

Meneer en Mevrouw van Hout

De combinatie van interieur, design, styling, fotografie, kunst en mode maar dit tot een inspirerende plek. Voor een uniek kado of iets voor in huis.

blank Foto Jimmy's Mode in Tilburg, Winkelen, Mode & kleding

Jimmy's Mode

Laat je hier verassen door de bijzondere merken en het winkelpand zelf. Voor zowel mannen als vrouwen is hier een prachtige outfit te vinden.

blank Foto STUEN in Tilburg, Winkelen, Mode & kleding

STUEN

Stuen is Deens voor woonkamer en zo voelt het ook in deze herenkledingzaak, een one-stop-shop voor de moderne man met o.a. scandinavische merken.

hint photo hint photo

Kortingsacties voor een leuke activiteit in Tilburg

blank Foto Velerlei in Tilburg, Winkelen, Geschenken kopen, Woonaccessoires wonen

Velerlei

Een duurzaamwarenhuis waar je producten vindt van kleine en startende ondernemers. Je vindt er woonaccessoires, planten, thee, lekker gebak en meer.

blank Foto Daisy Lane in Tilburg, Winkelen, Geschenken kopen, Woonaccessoires wonen

Daisy Lane

Vergeten bloemen, gedurfde combinaties, intense kleuren. Kijk op een frisse manier naar de schoonheid van bloemen.

blank Foto 63graden kookboeken in Tilburg, Winkelen, Hobby & vrije tijd

63graden kookboeken

Voor alle keukenprinsen en prinsessen is kookboekenwinkel 63graden de uitgelezen plek om interessante, leerzame en leuke kookboeken te scoren.

blank Foto Boekhandel Livius de Zevensprong in Tilburg, Winkelen, Kado's & geschenken, Hobby & vrije tijd

Boekhandel Livius de Zevensprong

Hier is voor iedereen van jong tot oud veel leesplezier te vinden. Zowel het actuele aanbod als ook mooie klassiekers, regionale- en kinderboeken.

hint photo hint photo

Samen wat eten of drinken in Tilburg?

blank Foto Moniquenwerk Broderie d'art in Tilburg, Winkelen, Mode & kleding, Activiteiten

Moniquenwerk Broderie d'art

In dit gezellige atelier komen de kleurrijke accessoires, sieraden en draagbare kunstwerken tot stand. Ga zelf ook aan de gang tijdens een workshop.

blank Foto Decennia Design in Tilburg, Winkelen, Kado's & geschenken, Wonen & koken

Decennia Design

In dit sfeervolle pand verkoopt Angelique retro interieuraccessoires. In de bijzondere collectie vintage vind je zeker een mooi item voor thuis.

blank Foto Het Zingende Nijlpaard in Tilburg, Winkelen, Kado's & geschenken, Hobby & vrije tijd

Het Zingende Nijlpaard

Een speelgoedwinkel waarin oude tijden herleven maar waar ook moderne kinderen hun ogen uitkijken.

blank Foto De Refter in Tilburg, Winkelen, Wonen & koken

De Refter

De Refter biedt religieuze kunst, boeken en bijzondere objecten uit kloosters, particuliere collecties, bibliotheken en nalatenschappen aan.

hint photo hint photo

7 bijzondere plekjes voor een heerlijke lunch in het gezellige Tilburg

blank Foto TATIO Men's Fasion in Tilburg, Winkelen, Mode & kleding

TATIO Men's Fasion

Tatio is er voor trendy modebewuste mannen. Mannen die zowel op kantoor als in hun vrije tijd afwisselend casual dan wel stijlvol gekleed gaan.

blank Foto De Kaarsentempel in Tilburg, Winkelen, Kado, Wonen, Activiteit

De Kaarsentempel

In dit creatieve kaarsenatelier kan je kiezen uit diverse soorten handgemaakte kaarsen. Je kan daarnaast zelf aan de slag gaan tijdens een workshop.

blank Foto Pleïade in Tilburg, Winkelen, Kado's & geschenken, Hobby & vrije tijd

Pleïade

Ontdek deze spirituele en sfeervolle boek- en geschenkenwinkel en proef van biologische gerechten die zijn bereid met lokaal geteelde producten.

blank Foto Zijne Koninklijke Hoogheid in Tilburg, Winkelen, Gezellig shoppen

Zijne Koninklijke Hoogheid

Een groot deel van de collectie is uniek en gemaakt door Jolanda. Grote kans dat je haar bij binnenkomst achter de naaimachine ziet.

Leuke B&B's in de binnenstad van Tilburg

Excento

De ruime winkel is strak, industrieel doch warm ingericht. Excento is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in dansschoenen.

Antenne Recordshop

Antenne Recordshop is te vinden in vintage winkel SamSam en verkoopt alleen muziek op vinyl. Zoek rond in het brede aanbod elektronische muziek.

Vive

Een eigentijdse damesmodezaak gevestigd in een prachtig en sfeervol monumentaal pand. De collectie is trendy en betaalbaar.

Sam Sam

Al 30 jaar lang vind je hier unieke vintage en retro kleding. De items komen van over de hele wereld samen in de winkel die tot de nok toe is gevuld.

Ontdek excursies, rondwandelingen en andere activiteiten in Tilburg

Kunstlicht Design

Hier hebben ze een ruim assortiment producten onder de noemer; toegankelijk design. Gemaakt door ontwerpers uit Tilburg en daarbuiten.

BLOOM! Flowers & More

Een monumentaal pand vol mooie boeketten en trendy interieuraccessoires. Met grote aandacht voor kwaliteit zijn ze hier aan het werk.

Re-issue

Bewonder de prachtige wand vol exclusieve sneakers. Naast unieke schoenen hebben ze hier ook een hippe collectie kleding en accessoires.

Superfly

Voor uniek kledingstuk ben je hier aan het juiste adres. In de heren- en dameskledingwinkel vind je items van mooie merken.

Fantastische 3-daagse arrangementen met alles erop en eraan

Kaaszaak

In het prachtige pand van de Kaaszaak vind je planken met enorme kazen. Ze hebben daarnaast onder andere lekkere wijnen, worst en cadeaupakketten.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker