De 26 leukste winkels voor een dagje shoppen in Tilburg

Tilburg is een moderne stad waar je prima kan shoppen. Vanuit De Heuvel loop je zo het winkelgebied in. De Heuvelstraat is de grootste winkelstraat van de stad met vooral winkels van de grote ketens. Een beetje ten noorden hiervan ligt het Dwaalgebied, met straten zoals de Nieuwlandstraat, Noordstraat, Tuinstraat, Telefoonstraat en Willem II straat. In dit gebied kan je uren rondkijken in de vele sfeervolle en unieke winkeltjes op zoek naar een nieuwe outfit, leuke items voor je huis en heerlijke delicatessen. Ontdek je favoriete winkeltjes in deze stad en maak je eigen stadsgids voor een dagje winkelen in Tilburg.


blank 63graden kookboeken in Tilburg Winkelen Hobby & vrije tijd

63graden kookboeken

Voor alle keukenprinsen en prinsessen is kookboekenwinkel 63graden de uitgelezen plek om interessante, leerzame en leuke kookboeken te scoren.

blank STUEN in Tilburg Winkelen Mode & kleding

STUEN

Stuen is Deens voor woonkamer en zo voelt het ook in deze herenkledingzaak, een one-stop-shop voor de moderne man met o.a. scandinavische merken.

blank De Kaarsentempel in Tilburg Winkelen Kado Wonen Activiteit atelier kado workshop

De Kaarsentempel

In dit creatieve kaarsenatelier kan je kiezen uit diverse soorten handgemaakte kaarsen. Je kan daarnaast zelf aan de slag gaan tijdens een workshop.

blank TATIO Men's Fasion in Tilburg Winkelen Mode & kleding modezaak heren stijlvol casual

TATIO Men's Fasion

Tatio is er voor trendy modebewuste mannen. Mannen die zowel op kantoor als in hun vrije tijd afwisselend casual dan wel stijlvol gekleed gaan.

blank Jimmy's Mode in Tilburg Winkelen Mode & kleding kledingzaak heren outfit

Jimmy's Mode

Laat je hier verassen door de bijzondere merken en het winkelpand zelf. Voor zowel mannen als vrouwen is hier een prachtige outfit te vinden.

blank Boekhandel Livius de Zevensprong in Tilburg Winkelen Kado's & geschenken, Hobby & vrije tijd jong oud

Boekhandel Livius de Zevensprong

Hier is voor iedereen van jong tot oud veel leesplezier te vinden. Zowel het actuele aanbod als ook mooie klassiekers, regionale- en kinderboeken.

blank Comme ça Mannen in Tilburg Winkelen Mode & kleding kledingwinkel heren

Comme ça Mannen

In een fijne sfeer kan je hier altijd terecht voor advies. Je vindt hier mannenmode die net even anders is dan normaal van merken uniek voor de stad.

Op pad met een kant-en-klare stadsgids?


Kant-en-klaar
blank De Refter in Tilburg Winkelen Wonen & koken antiekwinkel kunst religieus

De Refter

De Refter biedt religieuze kunst, boeken en bijzondere objecten uit kloosters, particuliere collecties, bibliotheken en nalatenschappen aan.

blank Prins Heerlijk Eetwinkel in Tilburg Winkelen Kado's & geschenken, Delicatessen & lekkerijen winkel

Prins Heerlijk Eetwinkel

Een winkel vol geuren en kleuren waar heerlijkheden uit alle windstreken je zintuigen prikkelen. Doe je ogen er te goed aan bijzondere delicatessen.

blank Decennia Design in Tilburg Winkelen Kado's & geschenken, Wonen & koken vintagewinkel retro

Decennia Design

In dit sfeervolle pand verkoopt Angelique retro interieuraccessoires. In de bijzondere collectie vintage vind je zeker een mooi item voor thuis.

blank Pleïade in Tilburg Winkelen Kado's & geschenken, Hobby & vrije tijd lifestyle winkel kado bio café

Pleïade

Ontdek deze spirituele en sfeervolle boek- en geschenkenwinkel en proef van biologische gerechten die zijn bereid met lokaal geteelde producten.

Atelier By Monique

In dit gezellige atelier komen de kleurrijke accessoires, sieraden en draagbare kunstwerken tot stand. Ga zelf ook aan de gang tijdens een workshop.

Kunstlicht Design

Hier hebben ze een ruim assortiment producten onder de noemer; toegankelijk design. Gemaakt door ontwerpers uit Tilburg en daarbuiten.

Antenne Recordshop

Antenne Recordshop is te vinden in vintage winkel SamSam en verkoopt alleen muziek op vinyl. Zoek rond in het brede aanbod elektronische muziek.

Superfly

Voor uniek kledingstuk ben je hier aan het juiste adres. In de heren- en dameskledingwinkel vind je items van mooie merken.

De Soete inval

De meest zoete plek van Tilburg. Kiezen zal niet makkelijk zijn, in de winkel bestaat het assortiment namelijk uit 900 verschillende soorten snoep.

Sam Sam

Al 30 jaar lang vind je hier unieke vintage en retro kleding. De items komen van over de hele wereld samen in de winkel die tot de nok toe is gevuld.

Kaaszaak

In het prachtige pand van de Kaaszaak vind je planken met enorme kazen. Ze hebben daarnaast onder andere lekkere wijnen, worst en cadeaupakketten.

Excento

De ruime winkel is strak, industrieel doch warm ingericht. Excento is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in dansschoenen.

Het Zingende Nijlpaard

Een speelgoedwinkel waarin oude tijden herleven maar waar ook moderne kinderen hun ogen uitkijken.

BLOOM! Flowers & More

Een monumentaal pand vol mooie boeketten en trendy interieuraccessoires. Met grote aandacht voor kwaliteit zijn ze hier aan het werk.

Re-issue

Bewonder de prachtige wand vol exclusieve sneakers. Naast unieke schoenen hebben ze hier ook een hippe collectie kleding en accessoires.

Zijne Koninklijke Hoogheid

Ieder kledingstuk dat je hier vindt is uniek en gemaakt door eigenaresse Jolanda. Grote kans dat je haar bij binnenkomst achter de naaimachine ziet.

Burley Moda

In het prachtige pand van Burley Moda vind je voor zowel mannen als vrouwen een prachtige collectie stijlvolle kleding van prachtige merken.

Vive

Een eigentijdse damesmodezaak gevestigd in een prachtig en sfeervol monumentaal pand. De collectie is trendy en betaalbaar.

Appelsien

Speciaalzaak in groenten en fruit in het hart van Tilburg. Van fruitsalades tot heerlijke sapjes en van heerlijke quiches tot biologische honing.

Missen we jouw favoriete winkel in Tilburg?

Laat jouw winkel opvallen op LeukeTip


LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker