De 5 leukste evenementen en
activiteiten in Tilburg

In Tilburg valt genoeg te beleven! Maak je stedentrip onvergetelijk door de stad te bezoeken tijdens een bekend evenement. Of leer Tilburg beter kennen door deel te nemen aan een activiteit die je een heel andere kant van de stad laat ervaren. Wij hebben een selectie gemaakt van activiteiten, rondleidingen en tours die ervoor zorgen dat je dagje stad in Tilburg voor altijd in je herinnering blijft. Onze tips en aanraders vind je hieronder.

Voeg je favoriete activiteiten toe aan je stadsgids


blank Vincents Tekenlokaal in Tilburg Doen Activiteiten kunstenaar tekenles

Vincents Tekenlokaal

Ontdek de kunstenaar in je. Vincents Tekenlokaal, het leukste tekenlokaal van het land, staat op de plek waar van Gogh als 13-jarige les kreeg.

blank De Kaarsentempel in Tilburg Winkelen Kado Wonen Activiteit atelier kado workshop

De Kaarsentempel

In dit creatieve kaarsenatelier kan je kiezen uit diverse soorten handgemaakte kaarsen. Je kan daarnaast zelf aan de slag gaan tijdens een workshop.

Atelier By Monique

In dit gezellige atelier komen de kleurrijke accessoires, sieraden en draagbare kunstwerken tot stand. Ga zelf ook aan de gang tijdens een workshop.

Studio Tilburg

Aan de leuke Korte Heuvel vind je Studio Tilburg. Het is een combinatie van een gezellige uitgaansgelegenheid, juicebar, tapaspoint en theather.

Natuurmuseum Brabant

Hier zit je met je neus op de natuur. Dankzij exposities kom je alles te weten over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens.

Missen we jouw favoriete activiteit in Tilburg?

Laat jouw activiteit opvallen op LeukeTip


LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker