Praktische informatie Tilburg

Op deze pagina vind je allerlei handige informatie voor je stedentrip in Tilburg. Informatie die ervoor zorgt dat je je vanaf het treinstation zo de binnenstad in loopt en van parkeren in de binnenstad een fluitje van een cent maakt.

Toeristen informatiepunten in Tilburg

VVV

Het hele jaar door is er in Tilburg van alles te beleven. Benieuwd wat er te doen is? Bij de VVV vind je alle actuele informatie.

Openbaar vervoer in binnenstad

NS Station Tilburg

Dit treinstation ligt ten noorden van het centrum. Neem de uitgang aan de voorzijde en wandel in ruim 5 minuten naar de binnenstad.

Parkeren in en rond centrum

Het overzicht hieronder geeft een aantal suggesties voor parkeerplaatsen in en rond het centrum van Tilburg. Een uitgebreide lijst met parkeermogelijkheden en prijzen zijn te vinden op: centrumparkeren en prettigparkeren.

Parkeergarage Knegtel

Wat aan de noordwestkant gelegen, in de buurt van het station, kan je hier goedkoop parkeren. Diverse musea liggen in de buurt.

Parkeerterrein De Werkplaats

Bij dit parkeerterrein in het Spoorzone gebied ten noorden van de binnenstad kan je maximaal 4 uur parkeren of gebruik maken van een dagkaart.

Parkeergarage Koningsplein

Gunstig gelegen aan de zuidkant van het centrum. Je bent vanaf deze locatie snel in winkelcentrum Emmapassage en de binnenstad.

Parkeerterrein Boerhaaveplein

Het terrein ligt wat verder op ongeveer 10 minuten van het centrum, maar je kan hier wel goedkoop parkeren, buiten winkeltijden zelfs gratis.

Openingstijden winkels centrum

Het onderstaande overzicht bevat de gangbare openingstijden voor winkels in de binnenstad van Tilburg.

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00 - koopavond
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker