De 16 leukste winkels voor een dagje shoppen in Hoorn

Tijdens een dagje winkelen in Hoorn zijn er genoeg shop pareltjes te ontdekken. De Grote Noord is de plek waar je de grote, bekende winkelketens vindt. Leuk maar voor een bijzondere winkelervaring kun je beter straten zoals Gouw, de Gedempte Turfhaven en het Kleine Noord in duiken. Daar vind je kleinere modezaken, winkeltjes vol interieuritems en speciaalzaken zoals een al honderd jaar oude kaasboer. Bewaar je favoriete winkeltjes op je stadsgids en beleef een heerlijk dagje shoppen in Hoorn.


blank Foto Het Gele Teken in Hoorn, Winkelen, Hobbyspullen kopen

Het Gele Teken

In een monumentaal pand vind je een grote stripschatkamer, gevuld met duizenden stripboeken. Nederlandstalige strips staan hier centraal.

blank Foto Tillemans Tailors in Hoorn, Winkelen, Mode & kleding

Tillemans Tailors

De zaak voor echte fijnproevers. Door het persoonlijke en deskundige advies van Tillemans Tailors krijg je altijd de kleren die de man maken.

blank Foto Clevers Concept Store in Hoorn, Winkelen, Wonen & koken

Clevers Concept Store

Clevers heeft voor ieder wat wils. Denk aan biologische wijnen en streekproducten. Maar ook aan woondecoraties, vintage must-haves en heerlijke zepen.

blank Foto Bij KAAR, Hart voor Mode in Hoorn, Winkelen, Gezellig shoppen

Bij KAAR, Hart voor Mode

Hier hebben ze een hart voor mode. Winkeleigenaar Karin reist voor de collectie met grote passie en liefde door heel Europa.

hint photo hint photo

Kortingsacties voor een leuke activiteit in Hoorn

blank Foto De Kloosterpoort in Hoorn, Winkelen, Mode, Kado, Hobby

De Kloosterpoort

Het open atelier van De Kloosterpoort zorgt ervoor dat het vakmanschap zichtbaar is. Hier vind je onder andere zilveren sieraden, fossielen en henna.

blank Foto Kaan's Kaashandel in Hoorn, Winkelen, Delicatessen & lekkerijen

Kaan's Kaashandel

Een winkel waar de kleur geel de overhand heeft. Al ruim 100 jaar kan je bij Kaan’s Kaashandel terecht voor een stuk kaas.

blank Foto Lokaal OostWest in Hoorn, Winkelen, Lekkernijen kopen, Gezellig borrelen

Lokaal OostWest

De enige speciaalbierwinkel in Hoorn met meer dan 500 verschillende bieren op de plank. Iedere liefhebber ontdekt hier wel iets nieuws.

blank Foto Vok Jong in Hoorn, Winkelen, Wonen & koken

Vok Jong

Hier hebben ze van alles om je huis op te fleuren. Het assortiment bestaat uit planten en boeketten maar ook uit vazen en beelden voor in de tuin.

hint photo hint photo

10 plekjes voor lunch en High Tea in de binnenstad van Hoorn

blank Foto Basic Label in Hoorn, Winkelen, Wonen & koken

Basic Label

Een woonwinkel vol met stoere basics, pure materialen en de juiste accessoires. De plek om inspiratie op te doen voor de inrichting van je huis.

blank Foto De Worsterij in Hoorn, Winkelen, Delicatessen & lekkerijen

De Worsterij

Ambachtelijke kwaliteit in een knus en gezellig winkeltje met Oudhollandse uitstraling. Ze reizen stad en land af op zoek naar de beste producten.

blank Foto Maak je Taart in Hoorn, Winkelen, Geschenken kopen, Hobbyspullen kopen

Maak je Taart

Een heerlijke speciaalzaak op het gebied van taartdecoratie materialen en ingrediënten waar je ook regelmatig terecht kunt voor leuke workshops.

blank Foto Hoorn Maritiem in Hoorn, Winkelen, Mode & kleding

Hoorn Maritiem

Hoorn Maritiem hangt vol kleding die perfect is voor op en rond het water. Van Noorse- en schipperstruien tot een collectie waterdichte windjacks.

hint photo hint photo

Leuke B&B's in de binnenstad van Hoorn

blank Foto Pand 12 in Hoorn, Winkelen, Kado's & geschenken, Wonen & koken

Pand 12

Bij Pand 12 vind je kunstzinnige, grappige en originele cadeaus om je interieur mee op te fleuren. Vaak ingericht rondom een speciale kleur of thema.

blank Foto Bonte Boeken in Hoorn, Winkelen, Hobbyspullen kopen

Bonte Boeken

Van sciencefiction tot detectives, voor oud en jong. Hier zijn ze gespecialiseerd in tweedehands- en antiquarische boeken.

Slijterij 't Fust

In deze slijterij helpen ze je graag een keuze te maken uit het riante assortiment bieren, wijnen en whisky's. Voor goed en sympathiek advies.

Modegallery Bananamour

Laat je inspireren door de smaakvolle mode. Bananamour heeft bijzondere collecties voor mensen die zich willen onderscheiden op modegebied.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker