De 8 leukste hotels en B&B's om te overnachten in Hoorn

Wil jij je dagje stad of stedentrip compleet maken? Ga dan voor een overnachting in het centrum van Hoorn. Je bent er even helemaal tussenuit wanneer je op een plek slaapt die perfect aansluit op jouw wensen! Om je op weg te helpen, hebben we een aantal aanraders op een rij gezet. Ontdek bijzondere hotels met een mooie ligging en prachtige bed and breakfasts.


Van der Valk Hotel Hoorn

Van der Valk biedt ruimte hotelkamers volop luxe. De executive kamers zijn gesitueerd op de bovenste verdieping en hebben een fantastisch uitzicht.

El Puerto Bed and Breakfast

Een B&B die mooiste kamers heeft met een geweldig uitzicht over de haven, het IJsselmeer en het gevangeniseiland. Ook serveren ze een luxe ontbijt.

Hotel de Keizerskroon Hoorn

Geniet in dit 3-sterren hotel van Nederlandse gastvrijheid. Het gebouw heeft al sinds 1881 een vergunning en is hierdoor niet meer weg te denken.

Ontdek excursies, rondwandelingen en andere activiteiten in Hoorn

Hotel de Magneet

Op loopafstand van het centrum ligt dit gezellige hotel waar je overnacht in modern comfort, uitgebreid ontbijt en in het sfeervolle café neerstrijkt.

Hotel de Posthoorn

In het hart van Hoorn ligt dit fijne hotel met kamers in retro-stijl. Ook beschikt het over een dakterras en geniet je van een heerlijk ontbijt.

Hotel Petit Nord

Geniet bij Hotel Petit Nord van zowel gastvrijheid als gastronomie. Naast comfortabele kamers vind je er namelijk drie hoogwaardige restaurants.

10 plekjes voor lunch en High Tea in de binnenstad van Hoorn

Achterom 7

Een gezellig B&B tussen het stadshart en het IJsselmeer. Maak gebruik van het dakterras en ontbijt in restaurant de Oude Waegh op de Roode Steen.

Hotel Oostereiland

Hotel Oostereiland is het bajeshotel van Hoorn waar je verblijft in een voormalige gevangeniscel en je een unieke overnachting beleeft.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker