Praktische informatie Hoorn

Op deze pagina vind je allerlei handige informatie voor je stedentrip in Hoorn. Informatie die ervoor zorgt dat je niet voor gesloten winkels komt te staan, je vanaf het treinstation zo de binnenstad in loopt en van parkeren in de binnenstad een fluitje van een cent maakt.

Toeristen informatiepunten in Hoorn

Toeristisch Informatie Punt

Het TIP is gelegen op het Oostereiland in de haven van Hoorn. Naast toeristische informatie vind je er typisch Hollandse en West Friese souvenirs.


Openingstijden winkels centrum

Het onderstaande overzicht bevat de gangbare openingstijden voor winkels in de binnenstad van Hoorn.

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00 - koopavond
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00 - niet altijd alle winkels

Openbaar vervoer in binnenstad

NS Station Hoorn

Dit treinstation ligt aan de noordzijde van het centrum. Neem de hoofduitgang en wandel in een paar minuten naar de binnenstad.


Parkeren in binnenstad

Het overzicht hieronder geeft een aantal suggesties voor parkeerplaatsen in en rond het centrum van Hoorn. Een uitgebreide lijst met parkeermogelijkheden en prijzen zijn te vinden op centrumparkeren en prettigparkeren.

Plattegrond van centrum

Zoek je een kaart van de binnenstad van Hoorn? Dan raden we je natuurlijk een gids van LeukeTip aan! Maak makkelijk en snel je eigen stadsgids of ga op pad met een kant-en-klare gids. Al je favoriete plekjes vind je zo zonder problemen terug tijdens je dagje stad. Kies ervoor om je gids, inclusief handige plattegrond, te printen of bekijk deze op je mobiele telefoon.

Weersverwachting van Hoorn


LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker