10 plekjes voor lunch en High Tea in de binnenstad van Hoorn

Stadsgids met 10 plekjes

Kijk niet verder wanneer je op zoek bent naar leuke lunch en High Tea plekjes in Hoorn. Met deze stadsgids heb je namelijk zo hét perfecte plekje gevonden. Van authentieke Engelse scones met clotted cream tot een lekker broodje gerookte zalm op een terrasboot. In Hoorn is voor ieder wat wils te vinden. Waar schuif jij aan? Lees meer

Plof lekker neer

Begin jij te watertanden bij de geachte aan frisse salades en rijk belegde sandwiches? Ga dan voor een lunch bij De Bourgondiër en geniet er van lekkere gerechten in het gezellige restaurant, of buiten op de zonnige terrasboot. Bij Sweet Dreams is het ook goed vertoeven. Ze hebben er heerlijke broodjes, taart en flammkuchen. In de Loft der Zotheid kan je in een ongedwongen sfeer proeven van eerlijke, verrassende en vooral lekkere gerechten.

Thee en scones

In Hoorn zijn ze gek op High Tea. Bij tal van plekjes kan je dan ook, naast lunchen, proeven van thee en scones. Bij Grand Café Restaurant 't Hop bijvoorbeeld. Proef er van hartige hapjes terwijl je uitkijkt over het water. In de historische d'Oude Waegh en Restaurantcafé Ridderikhoff kan je ook sfeervolle High Tea'en. Hetzelfde geldt voor de gezellige stadstuin van De Tuynkamer. Op de menukaart van Gumbleton's English Tea Room vind je gerechten die je kan bestellen in een doorsnee Engelse tearoom. Proef er van authentieke recepten en van 35 verschillende soorten thee die uit heel de wereld komen. Bij Torte Felice gaan zoet en hartig hand in hand. Dit plekje verlaat je zeker vol voldoening!

Heb je geen zin om lang stil te zitten? Dan kan je in plaats van lunchen en High Tea'en natuurlijk ook een ambachtelijk Italiaans ijsje nemen bij IJssalon Vivaldi.

Deze stadsgids is hieronder te downloaden. Neem hem geprint mee richting Hoorn en je beland gegarandeerd op een overheerlijk plekje.

Hoorn 10 leukste plekjes heerlijk lunch high tea centrum hotspots

Gratis stadsgids

Hoorn

Deel deze stadsgids

blank Foto Grand Café Restaurant 't Hop in Hoorn, Eten & drinken, Koffie, Lunch, Borrel, Diner

Grand Café Restaurant 't Hop

Ga hier voor een smaakvolle lunch of diner. Het restaurant ligt uniek gelegen aan de Hoornse Hop. Het uitzicht maakt een bezoek tot een belevenis.

blank Foto d'Oude Waegh in Hoorn, Eten & drinken, Koffie, Lunch, Borrel, Diner, Zien

d'Oude Waegh

In het historische hart van Hoorn vind je d'Oude Waegh. Van 's morgens vroeg tot laat in de avond kan je hier gezellig eten en drinken.

blank Foto Restaurantcafé Ridderikhoff in Hoorn, Eten & drinken, Koffie, Lunch, Borrel, Diner

Restaurantcafé Ridderikhoff

In het hart van de stad vind je Restaurantcafé Ridderikhoff. Geniet in een sfeer van theater en historie van een kop koffie tot een meergangen diner.

hint photo user action hint

2 nachtjes naar deze leuke stad voor een superprijs!

blank Foto De Tuynkamer in Hoorn, Eten & drinken, Lunchen, Dineren

De Tuynkamer

Restaurant De Tuynkamer heeft voor iedereen wat wils. Doe je te goed aan lekkere gerechten, ook in de mooie stadstuin en serre.

De Bourgondiër

De terrasboot van De Bourgondiër is uitgeroepen tot één van de beste terrassen van Nederland. Maar ook binnen is het Bourgondisch genieten.

Sweet Dreams

Deze plek is helaas gesloten en niet meer beschikbaar op LeukeTip.

Kortingsacties voor een leuke activiteit in Hoorn

Loft der Zotheid

Deze plek is helaas gesloten en niet meer beschikbaar op LeukeTip.

Gumbleton's English Tea Room

Deze plek is helaas gesloten en niet meer beschikbaar op LeukeTip.

Torte Felice

De informatie van deze plek is helaas niet meer beschikbaar op LeukeTip.

Leuke B&B's in de binnenstad van Hoorn

IJssalon Vivaldi

Het adres voor ambachtelijk Italiaans ijs. Vernoemd naar de talentvolle componist uit Italië. Net als zijn stukken zijn de ijsjes hier meesterwerken.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

Meer kant-en-klare gidsen voor een dagje Hoorn

Hoorn 15 tips winkels heerlijkste delicatessen lunch gids

Gratis stadsgids

Hoorn

15 plekken met al het lekkers van de stad bij elkaar

Historie Hoorn VOC Bossuhuizen Hoofdtoren musea monumenten

Gratis stadsgids

Hoorn

Duik de Gouden Eeuw in en verruil de wal voor het water

Alle stadsgidsen


LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker