De 7 leukste hotels en B&B's voor
een stedentrip naar Groningen

Wil jij je dagje stad of stedentrip compleet maken? Ga dan voor een overnachting in het centrum van Groningen. Je bent er even helemaal tussenuit wanneer je op een plek slaapt die perfect aansluit op jouw wensen! Om je op weg te helpen, hebben we hieronder een aantal aanraders op een rij gezet. Ontdek bijzondere hotels met een mooie ligging en prachtige bed and breakfasts.

Voeg je favoriete hotels en B&B's toe aan je stadsgids


Bud Gett Hostels

Dit comfortabele budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt en andere gezellige pleinen en highlights.

Hotel de Doelen

Aan de voet van de Martinitoren in een monumentaal pand ligt dit prachtige hotel met moderne faciliteiten en karakteristiek ingerichte kamers.

The Student Hotel Groningen

Vlakbij de Martinitoren ligt The Student Hotel gehuld in een indrukwekkende inrichting waar je onder andere kunt tafeltennissen en fietsen kunt huren.

Hotel Miss Blanche

In een monumentaal gebouw op een prachtige locatie is dit fijne hotel gevestigd waar je overnacht in moderne, luxe appartementen en suites.

Hotel Corps de Garde

Dit eigenzinnige hotel biedt alle comfort die je nodigt hebt in een persoonlijke sfeer waar de kamers gehuld zijn in een modern-klassieke stijl.

Hotel Asgard

Dit unieke hotelconcept combineert ecologische materialen en een expositie van moderne kunst in luxe kamers inclusief een biologisch ontbijt.

Hotel Prinsenhof

Het prachtige historische 15e eeuwse Hotel Prinsenhof heeft 34 kamers die allemaal verschillend zijn in grootte, indeling en historische details.

Missen we jouw favoriete hotel in Groningen?

Laat jouw hotel opvallen op LeukeTip


LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker