7 bijzondere plekjes voor een heerlijke lunch in het gezellige Tilburg

Stadsgids met 7 plekjes

Tijdens een dagje stad biedt een lunch de ideale gelegenheid om even uit te rusten en om een plan te maken voor de rest van de dag. In het centrum van Tilburg zijn gelukkig opties genoeg. Van lunchen in stijl tot snel iets tussendoor. Wij hebben deze gids gevuld met 7 plekjes waar je vast en zeker iets naar je smaak tussen vindt. Lees meer

Lunchen in stijl

We beginnen bij Villa de Vier Jaargetijden, gevestigd in een prachtig pand vol mooie details. Proef de sfeer van het rijke verleden en vooral ook de heerlijke lunch die ze hier serveren. Alles wordt hier zoveel mogelijk met streekproducten bereid. Het wapen van Tilburg is ook een stijlvol plekje voor een lunch. In het knusse, gezellige restaurant aan de Spoorlaan is het goed vertoeven. Nog zo'n bruisende en gezellige plek is Stadscafé de Spaarbank, gevestigd in een rijksmonument.

Ambachtelijke lekkernijen

Een ander plekjes dat we je zeker aanraden is het huiselijke Lunchcafé Nieuwland. Daar ben je aan het juiste adres voor heerlijke koffie met een ambachtelijk stuk taart. Bij Prins Heerlijk Lunchcafé in de Nieuwlandstraat kan je ook terecht voor smaakvol bereide gerechten. Ze gebruiken er zoveel mogelijk biologische streekproducten en laten zich inspireren door de seizoenen. Bij KraS2 is alles te koop wat lekker is. Je vindt er een heerlijk assortiment producten maar kan er ook meteen genieten van een espresso, jus d'orange en belegd broodje.

Lekker tussendoor

Bij Mugs & Muffins serveren ze alle dranken in een mok (Mug) en kan je wegdromen bij de vitrine vol muffins. Laat de drukte van de stad even voor wat het is en kom er heerlijk tot rust.

Deze stadsgids is hieronder te downloaden. Na het downloaden kan je hem zelf printen en meenemen. Je hebt zo altijd de leukste lunchplekjes van Tilburg bij de hand!

Tilburg gids 7 leukste plekjes heerlijke lunch sfeervol

Gratis stadsgids

Tilburg

Deel deze stadsgids

blank Foto Het wapen van Tilburg in Tilburg, Eten & drinken, Borrelen, Dineren

Het wapen van Tilburg

In dit knusse restaurant kan je terecht voor een lunch en diner. Het warme, gezellige interieur maakt dit een sfeervol plekje om wat te eten.

blank Foto Lunchcafé Nieuwland in Tilburg, Eten & drinken, Koffie, thee & gebak, Lunchen

Lunchcafé Nieuwland

Voor een heerlijke koffie met ambachtelijk stuk taart, een relaxt ontbijtje of een lekkere lunch in de meest knusse en bijzondere buurt in Tilburg.

Villa de Vier Jaargetijden

Deze plek is helaas gesloten en niet meer beschikbaar op LeukeTip.

Onze aanraders voor een heerlijke lunch in Tilburg

Prins Heerlijk Lunchcafé

Deze plek is helaas gesloten en niet meer beschikbaar op LeukeTip.

KraS2

Hier is alles te koop wat lekker is. Haal heerlijke broodjes, echte espresso of jus d'orange. De vitrine staat daarnaast ook vol heerlijkheden.

Mugs & Muffins

Deze plek is helaas gesloten en niet meer beschikbaar op LeukeTip.

De leukste hotels in het centrum van Tilburg

Stadscafé de Spaarbank

Vernoemd naar de functie die dit rijksmonument ooit had. Dit bruisende, gezellige en toegankelijke stadscafe is een plek waar de stad samenkomt.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

Meer kant-en-klare gidsen voor een dagje Tilburg

Winkelen tilburg mode vintage retro kleding accessoires lunch

Gratis stadsgids

Tilburg

14 hotspots speciaal voor echte modeliefhebbers onder ons

Tilburg unieke winkels interieur vrije tijd delicatessen

Gratis stadsgids

Tilburg

15 winkels die de binnenstad van Tilburg kleur geven

Alle stadsgidsen


LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker