7 bijzondere plekjes voor een heerlijke lunch in het gezellige Tilburg

Kant-en-klare stadsgids met 7 plekjes

Tijdens een dagje stad biedt een lunch de ideale gelegenheid om even uit te rusten en om een plan te maken voor de rest van de dag. In het centrum van Tilburg zijn gelukkig opties genoeg. Van lunchen in stijl tot snel iets tussendoor. Wij hebben deze gids gevuld met 7 plekjes waar je vast en zeker iets naar je smaak tussen vindt. Lees meer

Lunchen in stijl

We beginnen bij Villa de Vier Jaargetijden, gevestigd in een prachtig pand vol mooie details. Proef de sfeer van het rijke verleden en vooral ook de heerlijke lunch die ze hier serveren. Alles wordt hier zoveel mogelijk met streekproducten bereid. Het wapen van Tilburg is ook een stijlvol plekje voor een lunch. In het knusse, gezellige restaurant aan de Spoorlaan is het goed vertoeven. Nog zo'n bruisende en gezellige plek is Stadscafé de Spaarbank, gevestigd in een rijksmonument.

Ambachtelijke lekkernijen

Een ander plekjes dat we je zeker aanraden is het huiselijke Lunchcafé Nieuwland. Daar ben je aan het juiste adres voor heerlijke koffie met een ambachtelijk stuk taart. Bij Prins Heerlijk Lunchcafé in de Nieuwlandstraat kan je ook terecht voor smaakvol bereide gerechten. Ze gebruiken er zoveel mogelijk biologische streekproducten en laten zich inspireren door de seizoenen. Bij KraS2 is alles te koop wat lekker is. Je vindt er een heerlijk assortiment producten maar kan er ook meteen genieten van een espresso, jus d'orange en belegd broodje.

Lekker tussendoor

Bij Mugs & Muffins serveren ze alle dranken in een mok (Mug) en kan je wegdromen bij de vitrine vol muffins. Laat de drukte van de stad even voor wat het is en kom er heerlijk tot rust.

Deze stadsgids is hieronder te downloaden. Na het downloaden kan je hem zelf printen en meenemen. Je hebt zo altijd de leukste lunchplekjes van Tilburg bij de hand!

Tilburg gids 7 leukste plekjes heerlijke lunch sfeervol

Gratis stadsgids

Tilburg

Deel deze stadsgids


blank Villa de Vier Jaargetijden in Tilburg Eten & drinken Koffie Lunch Borrel Diner brasserie high tea

Villa de Vier Jaargetijden

Een unieke plek in Tilburg voor iedereen die in stijl wil genieten van een lunch, high tea of diner. Bewonder de mooie details zoals de oude schouw.

blank Het wapen van Tilburg in Tilburg Eten & drinken Borrelen, Dineren restaurant knus

Het wapen van Tilburg

In dit knusse restaurant kan je terecht voor een lunch en diner. Het warme, gezellige interieur maakt dit een sfeervol plekje om wat te eten.

blank Lunchcafé Nieuwland in Tilburg Eten & drinken Koffie, thee & gebak, Lunchen koffie taart high tea

Lunchcafé Nieuwland

Voor een heerlijke koffie met ambachtelijk stuk taart, een relaxt ontbijtje of een lekkere lunch in de meest knusse en bijzondere buurt in Tilburg.

blank Prins Heerlijk Lunchcafé in Tilburg Eten & drinken Lunchen koffie vers bio

Prins Heerlijk Lunchcafé

In het sfeervolle pand van Prins kan je Koninklijk eten en drinken. Ontspan en geniet van originele, verse, ambachtelijk bereide gerechten.

blank KraS2 in Tilburg Eten & drinken Lunchen, Snack & tussendoor lunchroom koffie broodje salade

KraS2

Hier is alles te koop wat lekker is. Haal heerlijke broodjes, echte espresso of jus d'orange. De vitrine staat daarnaast ook vol heerlijkheden.

blank Mugs & Muffins in Tilburg Eten & drinken Koffie, thee & gebak koffiebar brownies

Mugs & Muffins

In dit koffiehuis bereiden ze graag je favoriete drankje. Kies daarna een lekkere muffin uit en komt tot rust, je voelt je hier meteen thuis.

blank Stadscafé de Spaarbank in Tilburg Eten & drinken Koffie Lunch Borrel Diner koffie borrel diner

Stadscafé de Spaarbank

Vernoemd naar de functie die dit rijksmonument ooit had. Dit bruisende, gezellige en toegankelijke stadscafe is een plek waar de stad samenkomt.

Bekijk de bronnen via de in de foto's.

Meer kant-en-klare gidsen voor een dagje Tilburg

Gratis stadsgids

Tilburg

15 winkels die de binnenstad van Tilburg kleur geven

Gratis stadsgids

Tilburg

14 hotspots speciaal voor echte modeliefhebbers onder ons

Alle gidsen


LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker