10 hotspots voor een gezellig dagje mode shoppen in Purmerend

Stadsgids met 10 plekjes

Toe aan een nieuwe outfit? Duik Purmerend dan in met deze stadsgids. We hebben deze gids gevuld met een hoop winkels waar je zeker je nieuwe favoriete item voor in de kast vindt! Het zijn zaken met ieder hun eigen stijl waar je naast voor mooie kleding terecht kunt voor goed advies. Ohja! Omdat winkelen hongerig maakt hebben we ook een paar plekjes toegevoegd voor een heerlijke tussenstop. Lees meer

Ieder zijn unieke outfit

In Purmerend zijn een aantal leuke modezaken te vinden met ieder een unieke collectie. Wat dacht je van OUTFIT, een dames- en herenmodezaak met verschillende iconische labels? Maar ook B.Free is een bezoek waard met met volop kleding waarin iedere vrouw graag in gezien wil worden. Een bezoek aan Ladies Fortune mag ook niet ontbreken, al is het alleen al door de leuke exposities die hier regelmatig te zien zijn. Voor de perfecte jeans ben je bij de Old Stable aan het juiste adres. Er is voor ieder wat wils in Purmerend! Met deze stadsgids moet het dan ook zeker lukken om een nieuwe outfit te vinden.

Het zit hem in de details

Nieuwe kleding is één, maar de perfecte outfit zit hem in de details. Ook daar is bij het maken van deze gids aan gedacht. Zo kan je bij Pontman Schoenen terecht voor prachtige kwaliteitsschoenen voor zowel dames als heren. Voor sieraden en horloges is Blinckers.com erg leuk.

Vergeet de koffie en de lunch niet!

Van al dat shoppen moet je natuurlijk af en toe even bijkomen. Ga naar Restaurant Kozee Eten & Drinken, een sfeervolle plek aan de Koemarkt waar je kan genieten van een heerlijke lunch.

Een gezellige afsluiting van de dag

Maak na een dagje shoppen je bezoek aan Purmerend compleet door onder het genot van een borrel nog even lekker na te babbelen. Heb je meer trek in een speciaalbiertje dan is Biercafé De Bonte Koe een prima optie. Je kan daar zelfs in de winter heerlijk relaxen bij een gezellige potkachel.

Zin om in Purmerend op jacht te gaan naar mooie kleding? Download en print deze stadsgids dan en laat je langs de leukste plekjes leiden. Veel plezier in Purmerend!

10 tips dagje Purmerend shoppen winkelen mode lunch

Gratis stadsgids

Purmerend

Deel deze stadsgids

blank Foto B.Free in Purmerend, Winkelen, Mode & kleding

B.Free

Deze winkel hangt vol met kleding en accessoires voor iedere vrouw die gezien wil worden; er is voor elk type vrouw wat wils.

blank Foto Ladies Fortune in Purmerend, Winkelen, Mode & kleding

Ladies Fortune

Kijk onder het genot van een kop verse koffie rond in deze winkel vol unieke merken. Voor persoonlijk advies ben je hier ook op het goede adres.

blank Foto Creatique in Purmerend, Winkelen, Gezellig shoppen

Creatique

Een plafond vol tassen en veel mooie accessoires, sjaals en sieraden. Hier hebben ze heel veel leuks en helpen ze je graag aan dat ene perfecte item.

Kortingsacties voor een leuke activiteit in Purmerend

Olivia Fashion

Ontdek in deze modezaak de leukste modemerken en de laatste modetrends en verwen jezelf of een lieve vriendin met een nieuwe aankoop.

OUTFIT

Deze plek is helaas gesloten en niet meer beschikbaar op LeukeTip.

Old Stable

In deze gezellige modezaak helpen ze je graag bij het vinden van de perfecte jeans en andere leuke accessoires om je outfit compleet mee te maken.

De leukste plekjes voor een perfecte koffie met gebak

Pontman Schoenen

Bij deze schoenenwinkel in de Breedstraat vind je een uitgebreid assortiment kwalitatief zeer goede dames- en herenschoenen van de bekende merken.

Blinckers.com

Het blinkt hier van de vele sieraden en horloges. Zin om te passen? Het personeel helpt je graag het perfecte item te vinden.

Restaurant Kozee

Het sfeervolle Kozee aan de Koemarkt is de perfecte plek om heerlijk te genieten van een kop koffie, een smakelijke lunch of een uitgebreid diner.

De leukste hotels in het centrum van Purmerend

Biercafé De Bonte Koe

In de zomer kan je hier heerlijk op het terras een speciaalbiertje of ander drankje drinken. In de winter brand binnen gezellig de potkachel.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

Meer kant-en-klare gidsen voor een dagje Purmerend

Bezienswaardigheden Purmerend 10 hoogtepunten musea koemarkt

Gratis stadsgids

Purmerend

Ontdek plekken uit het verleden en bijzondere nieuwkomers

6 leukste koffiebars lunchrooms en high tea in Purmerend

Gratis stadsgids

Purmerend

6 adresjes voor meesterlijke koffie, lunch en meer

Alle stadsgidsen


LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker