6 plekjes voor een heerlijke koffie, lunch of high tea in Purmerend

Stadsgids met 6 plekjes

Ben je in Purmerend op bezoek, dan is dit de perfecte gids om een leuk adresje te vinden voor een meesterlijke kop koffie, een overheerlijke lunch of een uitgebreide high tea. Lees meer

Tijd voor een bakkie koffie

Bij Meesters in koffie word je koffie met veel vakmanschap voor je bereid. De meesters houden dan ook zelf toezicht op het branden van de koffie en dat proef je. Expressobar Overheerlijk is een andere plek voor een korte break met of zonder stuk taart. Of ga je voor een lekkere Catunambu koffie gemaakt door de barista van Zomaar? De koffie met heerlijk huisgemaakte taart bij Brenda's petit café is een andere perfecte optie. Dat wordt nog lastig kiezen.

Grote of kleine trek?

Het al eerder genoemde Overheerlijk is ook een ijssalon en lunchroom. Van alle markten thuis dus, voor zowel de grote als kleine trek. Een ander adres voor een lekkere lunch is het sfeervolle Brasserie Zomaar of Kozee Eten & Drinken aan de Koemarkt, nog zo'n gezellige plek waar je kan genieten van een heerlijk broodje, een snelle burger, een gezonde salade of een smakelijke lunch. Het Franse Brenda's petit café is een andere aanrader voor een lunch. Verder mag het gezellige 't Hoedje van de Koningin voor een lunch ook niet onvermeld blijven.

Of toch maar een complete high tea?

Heb je meer tijd, ga dan gezellig high tea-en met je gezelschap. Geniet van verschillende lekkerijen bij één van de volgende horecagelegenheden, Kozee Eten & Drinken, 't Hoedje van de Koningin of Meesters in koffie.

Deze stadsgids vol heerlijke plekjes is hieronder te downloaden. Je hebt de gids zo altijd bij de hand en zit voor je het weet bij één van deze heerlijke plekjes. Veel plezier in Purmerend!

6 leukste koffiebars lunchrooms en high tea in Purmerend

Gratis stadsgids

Purmerend

Deel deze stadsgids

blank Foto 't Hoedje van de Koningin in Purmerend, Eten & drinken, Koffie, Lunch, Diner

't Hoedje van de Koningin

Naast van een heerlijke lunch of gezellig kopje koffie, kan je hier op vrijdagavond ook genieten van een uitgebreide avondkaart.

Koffie & Zo

Deze plek is helaas gesloten en niet meer beschikbaar op LeukeTip.

Brasserie Zomaar

Gezelligheid waarvoor gezelligheid bedoeld is. In de eerlijke keuken van het sfeervolle Zomaar worden gerechten bereid met mooie ingrediënten.

Leuke B&B's in de binnenstad van Purmerend

Overheerlijk

Deze lunchroom, espressobar & ijssalon is de perfecte plek voor een tussenstop tijdens een gezellig dagje winkelen in Purmerend.

Restaurant Kozee

Het sfeervolle Kozee aan de Koemarkt is de perfecte plek om heerlijk te genieten van een kop koffie, een smakelijke lunch of een uitgebreid diner.

Brenda's petit café

Deze plek is helaas gesloten en niet meer beschikbaar op LeukeTip.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

Meer kant-en-klare gidsen voor een dagje Purmerend

Bezienswaardigheden Purmerend 10 hoogtepunten musea koemarkt

Gratis stadsgids

Purmerend

Ontdek plekken uit het verleden en bijzondere nieuwkomers

10 tips dagje Purmerend shoppen winkelen mode lunch

Gratis stadsgids

Purmerend

Laat je langs mooie mode leiden met deze gids in je handen

Alle stadsgidsen


LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker