De 6 leukste hotels en B&B's om te overnachten in Dordrecht

Wil jij je dagje stad of stedentrip compleet maken? Ga dan voor een overnachting in het centrum van Dordrecht. Je bent er even helemaal tussenuit wanneer je op een plek slaapt die perfect aansluit op jouw wensen! Om je op weg te helpen, hebben we een aantal aanraders op een rij gezet. Ontdek bijzondere hotels met een mooie ligging en prachtige bed and breakfasts.


blank Bellevue Groothoofd Hotel Culinair in Dordrecht Slapen Overnachten

Bellevue Groothoofd Hotel Culinair

Prachtig gelegen aan de kade waar drie rivieren samenkomen overnacht je hier in het monumentale pand Bellevue op de mooiste plek van Dordrecht.

blank B&B Heer & Meester in Dordrecht Slapen Bed & breakfast

B&B Heer & Meester

Verblijf in de sfeer van vroeger met het comfort van nu in deze Bed & Breakfast bij de Grote Kerk met sfeervolle appartementen voor 2 tot 4 personen.

blank B&B In de Prinsenstraat in Dordrecht Slapen Bed & breakfast

B&B In de Prinsenstraat

Deze B&B met sfeervolle kamers en een gedeelde 17e eeuwse keuken in het achterhuis is ideaal gelegen in het historische centrum van de stad.

blank B&B Arthouse Dordrecht in Dordrecht Slapen Overnachten

B&B Arthouse Dordrecht

Met de locatie in het historische Museumkwartier is deze moderne B&B met ruime badkamer en terras een ideale plek voor je stadsbezoek aan Dordrecht.

blank Hotel Villa Augustus in Dordrecht Slapen Lunch Diner Hotel

Hotel Villa Augustus

Bij dit unieke hotel met tuin en boomgaard gevestigd in een voormalige watertoren logeer je in kamers met een adembenemend uitzicht op de omgeving.

Place to B&B

Deze mooie B&B met lichte kamers en eigen ingang is van alle gemakken voorzien, netjes afgewerkt en ligt op een toplocatie in de binnenstad.

Bekijk de bronnen via de in de foto's.

Missen we jouw favoriete hotel in Dordrecht?

Laat jouw hotel opvallen op LeukeTip


LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker