Praktische informatie Dordrecht

Op deze pagina vind je allerlei handige informatie voor je stedentrip in Dordrecht. Informatie die ervoor zorgt dat je je vanaf het treinstation zo de binnenstad in loopt en van parkeren in de binnenstad een fluitje van een cent maakt.

Toeristen informatiepunten in Dordrecht

VVV

Ze helpen je hier graag op weg bij je bezoek aan Dordrecht en weten alles van leuke excursies, evenementen en stadswandelingen door de binnenstad.

Openbaar vervoer in binnenstad

NS Station Dordrecht

Dit treinstation ligt ten zuiden van het centrum. Wandel via de Stationsweg en de Johan de Wittstraat in ongeveer 10 minuten naar de binnenstad.

Parkeren in en rond centrum

Het overzicht hieronder geeft een aantal suggesties voor parkeerplaatsen in en rond het centrum van Dordrecht. Een uitgebreide lijst met parkeermogelijkheden en prijzen zijn te vinden op: centrumparkeren en prettigparkeren.

Parkeergarage Riedijkshaven

Deze parkeergarage ligt wat aan de noord-oost kant van het centrum. De binnenstad is niet ver en ze hebben hier een gunstig parkeertarief.

Parkeergarage Spuihaven

Aan de zuidkant gelegen parkeergarage met gunstige tarieven vlakbij de Grote Kerk en de havens. Je loopt vanaf hier zo de stad in.

Parkeerterrein Weeskinderendijk

Grote parkeerplaats waar je goedkoop kan parkeren aan de zuid-westkant van centrum, bij de Oude Maas. De binnenstad ligt op 10 minuten lopen.

Openingstijden winkels centrum

Het onderstaande overzicht bevat de gangbare openingstijden voor winkels in de binnenstad van Dordrecht.

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 21:00 - koopavond
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker