De 5 leukste evenementen en activiteiten om te beleven in Dordrecht

In Dordrecht valt genoeg te beleven! Maak je stedentrip onvergetelijk door de stad te bezoeken tijdens een bekend evenement. Of leer Dordrecht beter kennen door deel te nemen aan een activiteit die je een heel andere kant van de stad laat ervaren. Wij hebben een selectie gemaakt van activiteiten, rondleidingen en tours die ervoor zorgen dat je dagje stad in Dordrecht voor altijd in je herinnering blijft. Bekijk onze tips en aanraders.


blank Molen Kyck over den Dyck in Dordrecht Zien Bezienswaardigheden, Activiteiten

Molen Kyck over den Dyck

De enige bewaarde molen van de stad, gebouwd in 1612. Volg een rondleiding en leer over de geschiedenis, neem daarnaast een kijkje in de molenwinkel.

blank P. Rijneveen Branderij & Distilleerderij in Dordrecht Winkelen Delicatesse Borrel Activiteit

P. Rijneveen Branderij & Distilleerderij

Proef bij deze kleine ambachtelijke distilleerderij de op authentieke wijze gebrande en gedistilleerde jenevers, brandewijnen, likeuren en absint.

blank Podium DJS in Dordrecht Doen Wat doen tips

Podium DJS

Jaarlijks vinden hier zo'n 90 concerten plaats. In diverse genres zoals Jazz, Blues en Wereldmuziek. Geniet van kwaliteitsmuziek in de intieme zaal.

blank Energiehuis in Dordrecht Doen Bezienswaardigheden, Activiteiten

Energiehuis

Culturele hotspot in een oude elektriciteitscentrale waar het bruist van de energie met muziek, theater, dans, kunst, eten & drinken en festivals.

blank Imbarcazione Barone in Dordrecht Doen Wat doen tips

Imbarcazione Barone

Ontdek het prachtige Dordrecht vanuit een klassieke houten boot van Imbarcazione Barone. Voor rondvaarten, watertaxi en arrangementen.

Bekijk de bronnen via de in de foto's.

Missen we jouw favoriete activiteit in Dordrecht?

Laat jouw activiteit opvallen op LeukeTip


LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker