6 hotspots in Maastricht waar je heerlijk kunt lunchen

Stadsgids met 6 plekjes

Er is tijdens een dagje stad toch niks fijner dan om even bij te komen in een leuke lunchroom of plek waar ze de lekkerste koffie weten te zetten. Zo'n momentje geeft je mooi de kans om even op krachten te komen, je belevenissen te bespreken en om plannen voor de rest van de dag te maken. Speciaal daarom hebben wij 6 hotspots voor je op een rij gezet waar dit prima kan! Lees meer

De lunch staat klaar!

In Amersfoort staat de lunch voor je klaar bij De Brandweerkantine. Een voormalige brandweerkazerne die nu het stijlvolle decor biedt aan een gezellig restaurant. De diverse gerechten zijn bereid met eerlijke, goede en biologische streekproducten. Wil je tijdens je lunch geïnspireerd raken? Schuif dan aan in het kunstzinnige Kunstlokaal en laat de huisgemaakte zoetigheden, soep, wraps en salades je smaken. Een andere hotspot die we je zeker aanraden is Marres Kitchen. Je vindt het prachtige pand in een mooie stadstuin. In de wereldse gerechten proef je de ervaring terug die chef Maher door heel de wereld op heeft gedaan. Gaat jouw hart sneller kloppen van cupcakes en taart? Ga dan voor Piece of cake. Daar geniet je in huiselijke sferen van de lekkerste taarten en gebakjes.

Koffie leuten

Ben je tussen het shoppen en rondkijken door toe aan een goed kopje koffie? Ga dan langs bij Coffeelovers Dominicanen. Een kopje koffie op een mooiere locatie heb je nooit gedronken. Bij La Dolce Vita is een echte Italiaanse expresso of cappuccino ook heerlijk, vooral in combinatie met een lekker taartje of stukje gebak.

Deze stadsgids is hieronder te downloaden. Je hebt zo altijd de leukste plekjes voor een lunch of kop koffie bij de hand. Veel plezier in Maastricht!

6 tips Maastricht lunchen kofiie taart hotspots lunchroom

Gratis stadsgids

Maastricht

Deel deze stadsgids

blank Foto De Brandweerkantine in Maastricht, Eten & drinken, Lunchen, Dineren

De Brandweerkantine

Het is goed vertoeven in deze voormalige brandweerkazerne. Voor ontbijt, een heerlijk en biologisch diner en snel en gratis internet.

blank Foto Piece of cake in Maastricht, Eten & drinken, Koffie, thee & gebak, Lunchen

Piece of cake

De twee dames van Piece of Cake maken vol enthousiasme de lekkerste taarten en gebakjes. Geniet en kom tot rust in de huiselijke sferen.

blank Foto Coffeelovers Dominicanen in Maastricht, Eten & drinken, Koffie thee drinken, Plek bezichtigen

Coffeelovers Dominicanen

Een mooiere locatie om een kop koffie of thee te drinken en een gebakje te eten, bestaat bijna niet. Je kan dit ervaren in espressobar Coffeelovers.

Leuke B&B's in de binnenstad van Maastricht

Kunstlokaal

Deze plek is helaas gesloten en niet meer beschikbaar op LeukeTip.

Marres Kitchen

Drink een kop koffie of eet iets lekkers in het historische huis van Marres. Geniet ook van de schitterende stadstuin en wisselende tentoonstellingen.

La Dolce Vita

Deze plek is helaas gesloten en niet meer beschikbaar op LeukeTip.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

Meer kant-en-klare gidsen voor een dagje Maastricht

Maastricht 15 tips bezienswaardigheden cultuur historisch

Gratis stadsgids

Maastricht

Van stadswal tot museum. 15 plekken met hun eigen verhaal

Maastricht 15 leukste boetiekjes vintage- en modezaken

Gratis stadsgids

Maastricht

15 plekken die je als echte fashionista niet over mag slaan

Alle stadsgidsen


LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker