5 smaakvolle restaurants verspreid door de binnenstad van Delft

Stadsgids met 5 plekjes

Tijdens een dagje stad een leuk restaurant vinden kan soms nog een hele opgave zijn. Speciaal daarom hebben wij 5 plekjes voor je op een rij gezet waar je heerlijk kunt dineren. Er zit voor ieder wat wils tussen, dus kijk deze gids lekker door en je vindt vanzelf een restaurant waar jouw buik van gaat rommelen. Lees meer

Grote verschillen

De mogelijkheden in Delft zijn wat een diner betreft groot. Zo kan je aanschuiven in Restaurant van der Dussen. Een plek waar een vakbekwame keukenbrigade je graag voorziet van culinaire gerechten. De ambiance is er tevens erg warm en sfeervol. Gaat jouw hart sneller kloppen van de Aziatische keuken? Ga dan langs bij het Thaise Malee. Chefkok tante Malee verrast je er graag met de smaken uit Thailand. Bij Hills & Mills kan je terecht voor weer een heel andere ervaring. Chef Papa Kazmi combineert de authentiek Indiase keuken met de Westerse. Dit is zeker een aanrader als je zin hebt om iets nieuws te ontdekken op smaakgebied.

En verder

Wil je de binnenstad van Delft blijven ervaren tijdens je diner? Eet dan op de terrasboot van De Pelicaan. In de zomer is dit toch wel één van de mooiere plekjes om te genieten van lekkere gerechten. Het laatste restaurant op deze gids is Brasserie 't Crabbetje. Liefhebbers van visgerechten kunnen hier hun hart ophalen en in een gezellige sfeer proeven van zowel spannende als klassieke gerechten.

En... weet je al wat het wordt? Download deze stadsgids hieronder zodat je hem altijd bij de hand hebt. Zo kan je er nog even rustig over nadenken.

5 top restaurants binnenstad Delt heerlijk diner sfeervol

Gratis stadsgids

Delft

Deel deze stadsgids

blank Foto Restaurant van der Dussen in Delft, Eten & drinken, Lekker uit eten

Restaurant van der Dussen

Dit restaurant ligt prettig besloten in de hoek van het oude Bagijnhof. De vakbekwame keukenbrigade voorziet je er graag van heerlijke gerechten.

blank Foto Hills & Mills in Delft, Eten & drinken, Lunchen, Dineren

Hills & Mills

Chef Papa Kazmi combineert de authentiek Indiase keuken met de Westerse. Oprecht, gezond en lekker. Een bijzondere ervaring op smaakgebied.

Malee

Heerlijk Thais genieten doe je bij Malee. Elke maaltijd wordt bereid met verse producten uit Thailand. Proef en ervaar de oosterse smaken.

De leukste plekjes voor een perfecte koffie met gebak

De Pelicaan

Heerlijk dineren en gezellig tafelen, binnen of tijdens de zomer op de mooie terrasboot. Hier koken ze vol passie met verse producten.

Brasserie 't Crabbetje

Deze plek is helaas gesloten en niet meer beschikbaar op LeukeTip.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

Meer kant-en-klare gidsen voor een dagje Delft

Top 10 lunchen Delft koffie broodjes biologisch betaalbaar

Gratis stadsgids

Delft

10 hotspots voor lunch. Van saladebar tot gezellig stadscafé

Delft gids in voetsporen Vermeer kunstschilder historie

Gratis stadsgids

Delft

Treed in de voetsporen van de mysterieuze schilder Vermeer

Eerlijk en duurzaam dagje winkelen in Delft

Gratis stadsgids

Delft

Stad van de Oranjes, Delfts Blauw, Vermeer en studenten

Hartje Delft unieke winkels koffie lunch historie centrum

Gratis stadsgids

Delft

Ontdek Hartje Delft, een hip winkelgebied vol karakter

Alle stadsgidsen


LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker