Praktische informatie Delft

Op deze pagina vind je allerlei handige informatie voor je stedentrip in Delft. Informatie die ervoor zorgt dat je je vanaf het treinstation zo de binnenstad in loopt en van parkeren in de binnenstad een fluitje van een cent maakt.

Toeristen informatiepunten in Delft

VVV

Het Toeristen Informatie Punt is niet te missen vlak naast de Nieuwe Kerk. Hier vertellen ze je graag alles over activiteiten en evenementen.

Openbaar vervoer in binnenstad

NS Station Delft

Dit fraaie treinstation ligt wat ten zuid-westen van het centrum. Loop in noord-oostelijke richting in ruim 5 minuten naar de binnenstad.

Parkeren in en rond centrum

Het overzicht hieronder geeft een aantal suggesties voor parkeerplaatsen in en rond het centrum van Delft. Een uitgebreide lijst met parkeermogelijkheden en prijzen zijn te vinden op: centrumparkeren en prettigparkeren.

Parkeerterrein Woonboulevard Leeuwestein

Op het parkeerterrein bij de woonboulevard aan de zuidkant van de stad kan je gratis parkeren. Het centrum is in ongeveer 15 minuten te bereiken.

Parkeergarage IKEA

De IKEA ten oosten van Delft is goed bereikbaar en biedt de mogelijkheid om gratis te parkeren. Het is wel 15 tot 20 minuten lopen naar het centrum.

Parkeergarage Zuidpoort

Bij deze grote parkeergarage aan de zuidkant van het centrum is meestal wel een plek beschikbaar. Je loopt vanaf hier direct de binnenstad in.

Openingstijden winkels centrum

Het onderstaande overzicht bevat de gangbare openingstijden voor winkels in de binnenstad van Delft.

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 21:00 - koopavond
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker