De 6 leukste evenementen en activiteiten om te beleven in Delft

In Delft valt genoeg te beleven! Maak je stedentrip onvergetelijk door de stad te bezoeken tijdens een bekend evenement. Of leer Delft beter kennen door deel te nemen aan een activiteit die je een heel andere kant van de stad laat ervaren. Wij hebben een selectie gemaakt van activiteiten, rondleidingen en tours die ervoor zorgen dat je dagje stad in Delft voor altijd in je herinnering blijft. Bekijk onze tips en aanraders.


blank Foto Royal Delft in Delft, Zien, Musea & galleries, Activiteiten

Royal Delft

Kom in deze 17e eeuwse fabriek alles te weten over de geschiedenis en het authentieke productieproces van het wereldberoemde Delfts Blauw.

blank Foto Nieuwe Kerk in Delft, Zien, Plek bezichtigen, Wat doen tips

Nieuwe Kerk

Een kerk met een Koninklijke allure. In deze kerk bevindt zich de koninklijke grafkelder waar de Oranjes hun laatste rustplaats vinden.

blank Foto Stadhuis in Delft, Zien, Plek bezichtigen, Wat doen tips

Stadhuis

Bezoek in dit oude stadhuis de middeleeuwse gevangenis. Ontdek martelwerktuigen en de plaats waar de moordenaar van Willem van Oranje heeft gezeten.

hint photo user action hint

Ontdek excursies, rondwandelingen en andere activiteiten in Delft

blank Foto Microtheater in Delft, Doen, Activiteiten

Microtheater

In het Microtheater staat sinds jaren de Delftse toneelvereniging de Flits op de Bühne. Je kunt er terecht voor toneel van verschillende genres.

blank Foto Science Centre Delft in Delft, Zien, Musea & galleries, Activiteiten

Science Centre Delft

In dit interactieve museum kan je zelf aan de slag gaan en krijg je via verschillende onderzoeksopstellingen een kijkje in de keuken van de TU Delft.

Rondvaart Delft

Bewonder Delft vanaf het water. Tijdens de tocht kom je allerlei leuke anekdotes en bijzonderheden over de historie van Delft te weten.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker