10 plekjes in Den Bosch die lunchen leuk en bijzonder maken

Stadsgids met 10 plekjes

In het bruisende centrum van Den Bosch zijn een tal van leuke lunchrooms te vinden. Ze hebben allemaal iets bijzonders waardoor elk plekje uniek is. In deze stadsgids vind je dan ook 10 overheerlijke, gezellige plekjes. Lees meer

Lunchen en uitzicht op de Sint- Janskathedraal

Er zijn een aantal plekjes die een geweldig uitzicht hebben op de Sint-Janskathedraal. Dat maakt dat de plekjes uniek en leuk zijn om te bezoeken. Aan de voet van de Sint-Janskathedraal vind je Pilkington's waar je kunt genieten van een echte Engelse High Tea zoals die in Engeland ook gemaakt wordt. Recht tegenover de kathedraal ligt NUL73. De producten in deze lunchroom zijn puur en er hangt een ongedwongen, fijne sfeer.

Zalig en zoet

Bij de volgende plekjes geniet van je van zoete heerlijkheden. Voor de echte Bossche Bol bezoek je Banketbakkerij Jan de Groot. Deze verrukkelijke bol is gevuld met slagroom en bekleed met chocola. Nog een plekje waar de zoetekauw optimaal kan genieten is Pink Lemon. Van taarten, een High Tea en fruitsappen tot hartige lekkernijen zoals bagels, soepen en salades. Nog een plekje waar de zoetekauw optimaal kan genieten is CoffeeLab. Probeer eens de huisgemaakte taarten in combinatie met de beste koffie. Maar een verse en gezonde lunch kan natuurlijk ook.

Koffie, sandwiches en meer

Voor een goede kop koffie en rijk belegde broodjes hebben wij ook een aantal goede tips. Bij Crème Coffee and Pastry ontspan je in een ongedwongen sfeer en drink je het lekkerste kopje koffie gemaakt door een barista. In de creatieve woonkamer van Voltaire geniet je naast koffie ook elke maand van nieuwe bijzondere kunst. Rijk belegde panini's gemaakt van kwaliteitsproducten scoor je bij Gusto. Dit is het adres voor Italiaanse delicatessen. Bij Vrielink bar & kitchen zit je ook goed. In het prachtige oude pandje of op het knusse terras geniet je van lekkere salades, sandwiches en taartjes. Eetbar DIT is ook echt een aanrader. Van een boterham gezond tot turkse pizza en flammkuchen, de kaart van deze creatieve hotspot staat vol lekkers! Het laatste leuke plekje op deze gids heet de Raadskelder. Treed deze kelders onder het oude stadhuis binnen en ontspan in middeleeuwse sferen. Op de lunchkaart vind je huisgemaakte soepen, vers belegd oerbrood, maaltijdsalades en nog veel meer. Wat deze plek uniek maakt is de onvergetelijke dienstverlening. Je wordt er namelijk geholpen door vrolijke en talentvolle mensen met een beperking.

Duik met deze stadsgids Den Bosch in en ga voor een heerlijke lunch. De gids is hieronder te downloaden waarna je hem zelf kan printen en mee kan nemen.

10 leukste plekjes koffie en lunchen Den Bosch centrum

Gratis stadsgids

Den Bosch

Deel deze stadsgids

blank Foto Pilkington's in Den Bosch, Eten & drinken, Koffie, thee & gebak, Lunchen

Pilkington's

Hier wordt de echte Engelse High Tea geserveerd zoals hij in Engeland ook gemaakt wordt. Dit alles aan de voet van mooie Sint Janskathedraal.

blank Foto NUL73 in Den Bosch, Eten & drinken, Koffie, Lunch, Diner

NUL73

Recht tegenover de Sint Jan ligt deze gezellige lunch- en dinercafé. Hier geniet je in een ongedongen sfeer van allemaal heerlijkheden.

blank Foto Gusto in Den Bosch, Eten & drinken, Lunchen

Gusto

Bij Gusto geniet je van de heerlijkste, rijk belegde panini's. De kwaliteit van de producten en delicatessen staan dan ook hoog in het vaandel.

hint photo user action hint

10 plekjes in Den Bosch die lunchen leuk en bijzonder maken

blank Foto CoffeeLab in Den Bosch, Eten & drinken, Koffie thee drinken, Genieten van lunch

CoffeeLab

In het markante hoekpand bij de beroemde Gouden Draak fontein hebben ze de beste koffie, verse en gezonde lunchgerechten en huisgemaakte taarten.

Banketbakkerij Jan de Groot

Voor de echte Bossche bol ben je hier op de goede plek. Jan de Groot biedt naast de welbekende bol ook heel veel andere lekkernijen aan.

Crème coffee & pastry

In deze gezellige koffiebar hangt een ontspannen sfeer en kom je direct tot rust. Hier proef je het lekkerste kopje koffie gemaakt door een barista.

Fantastische 3-daagse arrangementen met alles erop en eraan

Voltaire

Voltaire is de creatieve woonkamer waar je kunt genieten van lekker eten en een goede kop koffie. Elke maand vind je er nieuwe bijzondere kunst.

Vrielink Bar&Kitchen

Deze plek is helaas gesloten en niet meer beschikbaar op LeukeTip.

Raadskelder

Deze plek is helaas gesloten en niet meer beschikbaar op LeukeTip.

Kortingsacties voor een leuke activiteit in Den Bosch

Eetbar DIT

Bij deze eetbar kan je heerlijk vertoeven onder het genot van een hapje en een drankje. Door de kleine hoeveelheden kan je alles gemakkelijk delen.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

Meer kant-en-klare gidsen voor een dagje Den Bosch

Den Bosch 10 leukste boetieks, shops en modezaken dagje winkelen

Gratis stadsgids

Den Bosch

Je hart gaat sneller kloppen van deze 10 winkels vol mode

Den Bosch gids 6 bijzondere musea kunst cultuur centrum

Gratis stadsgids

Den Bosch

Hou de mooiste musea van de binnenstad bij de hand

Alle stadsgidsen


LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker