Praktische informatie Den Bosch

Op deze pagina vind je allerlei handige informatie voor je stedentrip in Den Bosch. Informatie die ervoor zorgt dat je je vanaf het treinstation zo de binnenstad in loopt en van parkeren in de binnenstad een fluitje van een cent maakt.

Toeristen informatiepunten in Den Bosch

VVV

Het bezoekerscentrum is te vinden in De Moriaan aan de Markt. Je wordt er bij je bezoek aan Den Bosch op weg geholpen met handige informatie en tips.

Openbaar vervoer in binnenstad

NS Station Den Bosch

Dit treinstation ligt aan de westkant van het centrum. Neem de uitgang naar het Stationsplein en wandel in een kleine 10 minuten naar de binnenstad.

Parkeren in en rond centrum

Het overzicht hieronder geeft een aantal suggesties voor parkeerplaatsen in en rond het centrum van Den Bosch. Een uitgebreide lijst met parkeermogelijkheden en prijzen zijn te vinden op: centrumparkeren en prettigparkeren.

P+R Maijweg

Ruim parkeerterrein bij het station van Den Bosch ten westen van de binnenstad. Gunstige dag-tarieven en het centrum is goed bereikbaar.

Verkadefabriek

Op de 3 parkeerterreinen rondom de oude Verkadefabriek kan je voordelig parkeren. Je loopt vanuit het noorden in 10 minuten naar de binnenstad.

Parkeergarage Sint Jan

Deze grote parkeergarage ligt aan de zuidoostkant van het centrum. Grote kans dat je hier kan parkeren en je bent in 10 minuten midden in de stad.

Parkeergarage Wolvenhoek

Mooi centraal gelegen wat smalle parkeergarage in hartje Den Bosch. Verschillende musea en het winkelgebied liggen om de hoek.

Parkeergarage Sint Josephstraat

Vlakbij de Sint- Janskathedraal in de binnenstad gelegen wat oudere parkeergarage. Perfect als je gelijk op pad wilt gaan in de stad.

Openingstijden winkels centrum

Het onderstaande overzicht bevat de gangbare openingstijden voor winkels in de binnenstad van Den Bosch.

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00 - koopavond
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 18:00

LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker