De 4 leukste evenementen en
activiteiten in Den Haag

In Den Haag valt genoeg te beleven! Maak je stedentrip onvergetelijk door de stad te bezoeken tijdens een bekend evenement. Of leer Den Haag beter kennen door deel te nemen aan een activiteit die je een heel andere kant van de stad laat ervaren. Wij hebben een selectie gemaakt van activiteiten, rondleidingen en tours die ervoor zorgen dat je dagje stad in Den Haag voor altijd in je herinnering blijft. Onze tips en aanraders vind je hieronder.

Voeg je favoriete activiteiten toe aan je stadsgids


blank Muziekcafé de Paap in Den Haag Zien Borrelen, Evenementen

Muziekcafé de Paap

Ga met de voetjes van de vloer tijdens een live optreden in Muziekcafé de Paap. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag treden artiesten er live op!

blank Binnenhof in Den Haag Zien Plek bezichtigen, Wat doen tips

Binnenhof

Tijdens een dagje in Den Haag hoort het bezoeken van het Binnenhof er zeker bij. Neem voor een mooi uitzicht ook een kijkje bij de Hofvijver.

blank Museon in Den Haag Zien Musea & galleries, Activiteiten

Museon

Waan je een wetenschapper in het Museon, ontdek zinderende tentoonstellingen, raak van alles aan met de handen en zit vooral niet stil!

Van Kleef

Van Kleef ademt de sfeer van een 19e eeuws jenever en likeurenhuis. De kwaliteit, ambacht en historie maken het Haagse Levenswater bijzonder en uniek.

Missen we jouw favoriete activiteit in Den Haag?

Laat jouw activiteit opvallen op LeukeTip


LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker