10 Luxe hotels in Amsterdam - geniet van 5 sterren aan luxe

Stadsgids met 10 plekjes

Het centrum van Amsterdam is rijk aan stijlvolle hotels. Ook wat luxe 5 sterren hotels heeft de hoofdstad genoeg te bieden. Wij hebben de beste en meest bijzondere locaties voor je op een rij gezet. Wat dacht je van het bekroonde Consevatorium hotel, het elegante Okura of de bijzondere locatie van Hotel Faralda (in een industriële hijskraan). Lees meer

Of kies ervoor om je onder te dompelen in de spa van Grand Hotel Amrâth of in het zwembad op het dak van W Amsterdam. Keuze genoeg! Goedkoop zijn de overnachtingen niet, maar de overnachtingen zullen je gegarandeerd bijblijven.
stadsgids van Amsterdam

Gratis stadsgids

Amsterdam

Deel deze stadsgids

blank Foto Grand Hotel Amrâth Amsterdam in Amsterdam, Slapen, Hotels & logies

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

5 sterren aan luxe gevestigd in het Scheepvaarthuis, een oud monument in Amsterdamse School stijl. Inclusief spa en op 500 meter van het station.

Conservatorium Hotel

Herhaaldelijk uitgeroepen tot het beste luxehotel van Nederland. Vertoeven in dit architectonische meesterwerk is dan ook een ware belevenis.

INK Hotel Amsterdam - MGallery

INK vind je in een voormalig kantoor van de krant "Tijd". Voeg een bijzonder hoofdstuk toe aan je eigen verhaal in dit luxe bohemian lifestyle hotel.

Samen wat eten of drinken in Amsterdam?

Crane Hotel Faralda

Toe aan iets echt onvergetelijks? Wat dacht je dan van een monumentale kraan met daarin 5 sterren aan luxe. Één van Amsterdams best bewaarde geheimen.

Hotel TwentySeven

Een sensationeel boutique hotel midden in het hart van de stad: aan het Damplein. Geen detail is over het hoofd gezien in dit volop geprezen hotel.

Canal House

Rijke paarse kleur, koper en het diepste zwart. De stijl van het Canel House is onberispelijk en biedt de perfecte setting voor een luxueuze break.

2 nachtjes naar deze leuke stad voor een superprijs!

W Amsterdam

Hier hebben ze passie voor trendy design, high-end fashion en de nieuwste muziek. Maar ook 238 luxe suites én een verwarmd zelfbad op het dak.

NH Collection Amsterdam Doelen

Een van de oudste en mooiste vijfsterrenhotels in Amsterdam. Het pand dateert uit de gouden eeuw en bood onderdak aan tal van legendarische gasten.

Hotel Okura

De versmelting van Japanse en Nederlandse cultuur is voelbaar in Okura’s en elegante service, culinaire expertise en subtiele hang naar perfectie.

De leukste hotels in het centrum van Amsterdam

Hotel Park 6

Dit hotel ligt op 800 meter van het Van Gogh Museum, beschikt over kamers met terras of Frans balkon en zijn ingericht met warme, zachte kleuren.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

Meer kant-en-klare gidsen voor een dagje Amsterdam

7x Hotels in Amsterdam West

Gratis stadsgids

Amsterdam

7x Hotels in Amsterdam West

5x Hotels in Amsterdam Noord

Gratis stadsgids

Amsterdam

5x Hotels in Amsterdam Noord

10 tips Amsterdam voor gezonde lunch of heerlijke koffie

Gratis stadsgids

Amsterdam

10 hotspots waar alles draait om koffie drinken en lunchen

10x Slapen aan de Amsterdamse grachten. Van boutique hotel tot b&b

Gratis stadsgids

Amsterdam

10x Slapen aan de Amsterdamse grachten.

Alle stadsgidsen


LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker