De 11 leukste hotels en B&B's om te overnachten in Amersfoort

Wil jij je dagje stad of stedentrip compleet maken? Ga dan voor een overnachting in het centrum van Amersfoort. Je bent er even helemaal tussenuit wanneer je op een plek slaapt die perfect aansluit op jouw wensen! Om je op weg te helpen, hebben we een aantal aanraders op een rij gezet. Ontdek bijzondere hotels met een mooie ligging en prachtige bed and breakfasts.


blank Foto Hotel de Tabaksplant in Amersfoort, Slapen, Hotels & logies

Hotel de Tabaksplant

Hotel de Tabaksplant beschikt over smaakvolle, comfortabele kamers en is gevestigd in een monumentaal pand waar de historie mooi zichtbaar is.

blank Foto Hotel Randenbroek in Amersfoort, Slapen, Overnachten

Hotel Randenbroek

Op een paar minuten lopen van de gezellige pleinen vind je 18 volledig vernieuwde kamers. Kamers bieden ruimte aan 1 tot 4 personen.

hint photo user action hint

Laten we blijven dromen over het perfecte dagje stad

blank Foto B&B de Robbedoes in Amersfoort, Slapen, Bed & breakfast

B&B de Robbedoes

Van vrachtschip naar drijvende B&B. Ervaar het wonen op het water in de Robbedoes. De originele schipperswoning is van alle gemakken voorzien.

blank Foto B&B Vita Nova in Amersfoort, Slapen, Overnachten

B&B Vita Nova

Van vrachtschip naar drijvende B&B. De Vita Nova is in 1940 gebouwd en behoort tot het Varende Erfgoed. Wees er te gast als opvarende.

blank Foto Queens City Vintage Hotel in Amersfoort, Slapen, Overnachten

Queens City Vintage Hotel

Boven het vintage bakery café van Queens vind je 4 hotelkamers. In de origineel ingerichte kamers slaap je op een vide, bereikbaar met een trap.

Shoppen en lunchen in winkelgebied de Kamp in Amersfoort

B&B In Negentienvijf

Op een mooie plek midden in de stad heten Steven en Jet je welkom in hun bijzondere monument. Kies er voor een kamer met uitzicht op de stadstuin.

Best Western Plus Berghotel Amersfoort

Een groene, rustgevende omgeving en toch dicht bij alle stadse voorzieningen. In het hartverwarmende Berghotel worden al sinds 1903 gasten ontvangen.

NH Amersfoort

NH Amersfoort vind je op loopafstand van het centrum. Diverse kamers op de bovenste verdieping bieden er een fantastisch uitzicht over de stad.

2 nachtjes naar deze leuke stad voor een superprijs!

Logement de Gaaper

In een monumentaal pand vind je Logement de Gaaper waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat en de kamers een moderne sfeer uitstralen.

Lange Jan Hotel

Hotel Lange Jan is gevestigd in een 18e-eeuws gerenoveerd pand in het historische centrum en beschikt over compacte kamers met uitzicht op de stad.

Leerhotel Het Klooster

Ontspan en laat je smaakpapillen verwennen. De top uit de horeca én studenten met passie voor het vak zorgen ervoor dat het je aan niks ontbreekt.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker