7 hotspots in Eindhoven die lunchen en koffie drinken speciaal maken

Stadsgids met 7 plekjes

Tijdens een dagje stad moet je af en toe even opladen. Tussen het winkelen en rondkijken door is er dan ook niks fijner dan om neer te strijken bij een heerlijke ontbijtzaak, gezonde lunchroom of knusse koffietent. Wij gunnen jouw dit momentje natuurlijk en hebben deze stadsgids daarom gevuld met 7 hotspots waar je goed zit. Lees meer

Hotspots voor een goed ontbijt en perfecte lunch

Begin je dag goed bij Meneer de Boer. In deze eerste ontbijtzaak van Eindhoven serveren Maurice en Sabine 'breakfast all day'. Onze tweede aanrader is Het Ketelhuis. Je vindt deze geweldige plek in de voormalige verboden stad van Eindhoven. Bij binnenkomst verwelkomt de geur van vers gebakken broden en taarten je. Zoek je favoriete plek binnen of buiten op en proef van mooie gerechten. Je zintuigen kan je ook laten prikkelen bij Vershal het Veem. Ruik, proef en vind verrukkelijke producten in de gastvrije Vershal. Tal van ondernemers staan er voor je klaar met koffie, soep met ballen, gezonde boterhammen en bijzonder streetfood. Onder de Leidingstraat op Strijp-S is een plek die je eigenlijk ook niet mag missen. Naast een mini bio supermercado, waar je de lekkerste producten koopt, vind je er belegde broodjes, huisgemaakte soepen en verse salades. Perfect om mee te nemen of om meteen op te eten.

Krachtige espresso, filterkoffie en meer

Hou je energiepeil hoog door tijdens je dagje Eindhoven neer te strijken bij een plek met goede koffie. Neem bijvoorbeeld plaats bij Lucifer Coffee, waar je de koffie in een knusse omgeving hoort pruttelen. Je zit er goed voor filterkoffie, sterke espresso en andere koffievariaties. Bij je kopje genot kan je proeven van lekkere ontbijtjes, muffins, heerlijke broodjes en huisgemaakte taarten zoals dadeltaart en cheesecake. Goede koffie vind je ook bij CoffeeLabUC, dat Eindhoven op de koffie-kaart wil zetten. Proef er van twee vaste soorten koffie en één wisselende blend. Ook leuk is dat je bij je kop koffie een uitgestelde koffie kunt kopen. Zo kan iemand die het zelf niet kan betalen op een later moment vragen of er een uitgestelde kop koffie beschikbaar is. Bij ZwartWit koffie ervaar je koffie in Australische sferen. Naast hoogwaardige koffie is het assortiment thee hier bijzonder. De zwarte, groene en witte thee wordt op ideale temperatuur geschonken en is daardoor niet bitter.

En weet je het al? Download deze stadsgids hieronder en neem hem mee.

7 tips Eindhoven lunch koffie broodjes taart soep streetfood

Gratis stadsgids

Eindhoven

Deel deze stadsgids

blank Foto ZwartWit Koffie in Eindhoven, Eten & drinken, Koffie, thee & gebak, Lunchen

ZwartWit Koffie

Ga naar ZwartWit Koffie voor de relaxte Australische sfeer en heerlijke ontbijt- en lunchgerechten in combinatie met perfect gezette koffie en thee.

blank Foto Meneer de Boer in Eindhoven, Eten & drinken, Koffie, thee & gebak, Lunchen

Meneer de Boer

In deze eerste ontbijtzaak van Eindhoven kan je terecht voor 'breakfast all day' en meer. Huisgemaakt, thuisgevoel en gastvrijheid staan er centraal.

blank Foto Vershal het Veem in Eindhoven, Eten & drinken, Delicatesse, Lunch, Tussendoor, Diner

Vershal het Veem

Laat je zintuigen prikkelen bij Vershal het Veem. Een overdekte versmarkt vol bijzondere producten, inspiratie voor recepten en heerlijk eten.

hint photo user action hint

Leuke B&B's in de binnenstad van Eindhoven

blank Foto COFFEELAB Strijp-S in Eindhoven, Eten & drinken, Delicatesse, Koffie, Lunch

COFFEELAB Strijp-S

COFFEELAB is meer dan koffie, sapjes en gezonde lunches. Ze verkopen hier ook boeken, kaarten, en vele andere leuke items.

blank Foto CoffeeLab in Eindhoven, Eten & drinken, Koffie, thee & gebak

CoffeeLab

Geniet van heerlijke lekkernijen in combinatie met de perfecte koffie die zorgvuldig wordt bereid door de baristakampioenen van CoffeeLab UC.

blank Foto Het Ketelhuis in Eindhoven, Eten & drinken, Lunchen, Borrelen

Het Ketelhuis

Het Ketelhuis vind je op een geweldige locatie en is een heerlijke plek voor een lunch, borrel of diner. In de winter binnen, 's zomer lekker buiten.

Onze aanraders voor een heerlijke lunch in Eindhoven

Lucifer Coffee

Drink bij Lucifer Coffee een lekkere kop filterkoffie of espresso. Alles kan de hele dag besteld worden zoals croissants, muffins, taart en broodjes.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

Meer kant-en-klare gidsen voor een dagje Eindhoven

Eindhoven 10 tips leuke mode winkels dagje shoppen fashion

Gratis stadsgids

Eindhoven

10 kledingwinkels in Eindhoven vol bijzondere mode

15 hotspots in Strijp-S Eindhoven hippe winkels restaurants wijk

Gratis stadsgids

Eindhoven

Een creatieve lichtstad die bruist van de energie

Alle stadsgidsen


LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker