6 hotspots in Breda waar je heerlijk kunt borrelen

Stadsgids met 6 plekjes

Borrelen kan goed in Breda. In de gezellige binnenstad kan je tijdens je dagje stad op verschillende leuke plekken neerploffen voor een biertje of glas wijn. Ieder plekje heeft zo zijn eigen stijl, sfeer een menukaart. Bekijk hieronder deze stadsgids met 6 van zulke plekjes. Lees meer

Biertje?

Liefhebbers van speciaalbier kunnen De Beyerd in duiken. Je zit hier zeker goed, dit café stond namelijk al twee keer in de café top 100-verkiezing. Kies er uit 125 bieren van de fles en 14 van het vat, waarvan 5 uit de eigen brouwerij. Een andere plek waar je kan proeven van speciaalbier is De Boterhal. Ook hier is de keuze indrukwekkend. In het monumentale pand serveren ze naast bier ook heerlijke tapasgerechten en wijnen.

Vol in het zonnetje

Schijnt het zonnetje? Geniet hier dan van op het terras van Binnen Breda. Een terras wat al meerdere jaren in de terras top 100 staat en een fraai uitzicht biedt op de haven van Breda en het Spanjaardsgat. In de stadstuin van Charelli is het ook goed vertoeven.

Goede wijnen

Proeven van goede wijnen doe je bij wijnbar Dames Pellens. Daar kan je in een sfeervolle ambiance, rustig samen of met een gezelschap, genieten van veel verschillende wijnen. Deze wijnbar bestond al voor de term 'high wine' populair werd. Hier is het dan ook doorlopend 'high wine'. In Kannen & Kruiken serveert je ook graag lekkere wijnen. Heb je ook trek? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een smaakvolle borrelplank of andere hartige heerlijkheden.

Breda 6 hotspots borrelen tips gezellig sfeervol terras

Gratis stadsgids

Breda

Deel deze stadsgids

blank Foto In Kannen & Kruiken in Breda, Eten & drinken, Koffie thee drinken, Genieten van lunch

In Kannen & Kruiken

Wanneer je op zoek bent naar lekker eten en ontspanning, dan is dit een fijne plek. De leuke inrichting en het vriendelijke personeel maken het af.

De Beyerd

Twee keer stond de Beyerd op nummer 1 van de café top 100-verkiezing. Hier drink je absoluut de lekkerste speciaalbieren in een gezellige ambiance.

De Boterhal

Heb je zin in goede wijn, speciaalbier en heerlijke tapasgerechten? Ga dan eens langs bij de Boterhal, want zij hebben dit allemaal te bieden.

Ontdek Breda tijdens deze raadselachtige stadswandeling

Binnen Breda

Deze plek is helaas gesloten en niet meer beschikbaar op LeukeTip.

Charelli

De mooie brede bar en gezellige inrichting maken Charelli erg sfeervol. Voor een heerlijk diner of een gezellige borrel kan je hier goed terecht.

Dames Pellens

Met hun mooie wijnen en bijpassende hapjes en gerechten is het Bourgondisch genieten bij de Dames Pellens. Geniet van het goede leven is de slogan.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

Meer kant-en-klare gidsen voor een dagje Breda

Breda 11 leukste winkeles Ginnekenweg mooiste mode hotspots

Gratis stadsgids

Breda

Duik de Ginnekenweg in en ontdek een straat vol hotspots

8 leukste plekjes lunchen en koffie Breda centrum hotspots

Gratis stadsgids

Breda

8 plekjes in Breda voor een heerlijke lunch en kop koffie

Breda wandelen prachtige monumenten parken unieke musea

Gratis stadsgids

Breda

Wandel deze sfeervolle stad door en leer Breda echt kennen

Alle stadsgidsen


LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker