12x Goedkope hotels in Amsterdam - bijzonder overnachten voor ieder budget

Stadsgids met 12 plekjes

Wil je goedkoop slapen in de binnenstad van Amsterdam? Dan helpen wij je graag! Van hotel tot hostel, van het Rembrandtplein tot het Leidseplein en van Centraal Station tot Zuid. Wij zijn op zoek gegaan naar de leukste én goedkoopste hotels van Amsterdam. In deze stadsgids vind je 12 plekken waar je goed zit. Ontdek een slaapplek op een boot, in een treinstel, aan het Vondelpark of in het opkomende Oost. Slapen onder de 30 euro? Kijk dan vooral tussen de hostels.
stadsgids van Amsterdam

Gratis stadsgids

Amsterdam

Deel deze stadsgids

citizenM Amsterdam Zuid

CitizenM doorbreekt het traditionele hotel model en biedt moderne reizigers wat ze willen; betaalbare luxe en een plek om je thuis te voelen.

Amstel Botel

Het Amstel Botel vind je bij de NDSM-pier in Amsterdam Noord. Dit drijvende hotel bevat 175 kamers tegen zeer concurrerende prijzen.

Stayokay Amsterdam Oost

Het Stayokay vind je in de typische Amsterdamse wijk Zeeburg, wat vol gezellige kroegjes zit. Daarnaast zit je in 15 minuten in hartje centrum.

Stayokay Amsterdam Vondelpark

Één van de grootste en internationaal befaamde hostels van Europa. Ontmoet er reizigers van over de hele wereld. Bovendien gelegen aan het Vondelpark.

Exclusieve kortingen voor musea, attracties, rondvaarten en excursies.

The Flying Pig Uptown

Een tweede huis voor backpackers van over de hele wereld, gevestigd aan het mooie Vondelpark. Ontmoet er nieuwe vrienden, vier een feestje en relax.

Train Lodge Amsterdam

Tot een paar jaar geleden reden deze slaaprijtuigen nog in de nachttrein Zürich – Rome. Nu staan ze stil en doen ze dienst als een uniek hostel.

Intersail Hostel - Christina

Drijvende hostelboat Christina ligt klaar terwijl je ronddwaalt in Amsterdam. Duik na een drukke dag je hut in of drink wat op het grote zonnedek.

ClinkNOORD Hostel

Van laboratorium naar hostel. Authentieke details worden speels afgewisseld met stijlvol Nederlands design. Een fijne, levendige plek aan het IJ.

Leuke B&B's in de binnenstad van Amsterdam

CityHub Amsterdam

CityHub combineert de sociale gevoel van een hostel met de privacy van een comfortabele slaapcabine. Uitgerust met een groot bed en tal van features.

Qbic Hotel WTC Amsterdam

De fijne kamers bij Qbic Hotel WTC Amsterdam zijn uitgerust met extra lange Hästens bedden, een open designkamer, werktafel én zijn zeer betaalbaar.

Hostelle

Het eerste all-female hostel in Amsterdam. Ideaal voor de vrouwelijke stedentripper die op zoek is naar een huiselijke, budget vriendelijke slaapplek.

The Student Hotel West

In up-and-coming West vind je bij The Student Hotel spetterend design. En diverse type gasten: reiziger, creatieve locals en studenten.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

Meer kant-en-klare gidsen voor een dagje Amsterdam

7x Hotels in Amsterdam West

Gratis stadsgids

Amsterdam

7x Hotels in Amsterdam West

5x Hotels in Amsterdam Noord

Gratis stadsgids

Amsterdam

5x Hotels in Amsterdam Noord

10 tips Amsterdam voor gezonde lunch of heerlijke koffie

Gratis stadsgids

Amsterdam

10 hotspots waar alles draait om koffie drinken en lunchen

10x Slapen aan de Amsterdamse grachten. Van boutique hotel tot b&b

Gratis stadsgids

Amsterdam

10x Slapen aan de Amsterdamse grachten.

Alle stadsgidsen


LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker