Praktische informatie Middelburg

Op deze pagina vind je allerlei handige informatie voor je stedentrip in Middelburg. Informatie die ervoor zorgt dat je niet voor gesloten winkels komt te staan, je vanaf het treinstation zo de binnenstad in loopt en van parkeren in de binnenstad een fluitje van een cent maakt.

Toeristen informatiepunten in Middelburg

Tourist Shop Middelburg

Benieuwd wat er in Middelburg te doen is? Dankzij de actuele informatie bij dit informatiepunt weet je snel wat er te beleven valt.


Openingstijden winkels centrum

Het onderstaande overzicht bevat de gangbare openingstijden voor winkels in de binnenstad van Middelburg.

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00 - koopavond
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 13:00 - 17:00 - eerste zondag van de maand

Openbaar vervoer in binnenstad

NS Station Middelburg

Dit treinstation ligt ten zuid-oosten van het centrum. Wandel via de Binnenhaven in ruim 5 minuten naar de binnenstad.


Parkeren in binnenstad

Het overzicht hieronder geeft een aantal suggesties voor parkeerplaatsen in en rond het centrum van Middelburg. Een uitgebreide lijst met parkeermogelijkheden en prijzen zijn te vinden op centrumparkeren en prettigparkeren.

Molenwater pleintje

Je kan hier onbeperkt parkeren i.p.v. de maximum parkeerduur van 2 uur zoals die normaal in de binnenstad van Middelburg geldt.


P+R Station Middelburg

Parkeren bij het station aan de zuidkant van Middelburg is een goedkope optie. Het centrum is via de stationsbrug snel te bereiken.


Parkeergarage Achter de Houttuinen

Deze parkeergarage ligt aan de westkant onder het gelijknamige winkelcentrum. Gunstig parkeertarief en ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum.


Parkeergarage De Geere

Aan de zuidwestkant gelegen op een paar minuten lopen van de binnenstad. Goed startpunt voor een bezoek aan de stad en relatief gunstige tarieven.


Plattegrond van centrum

Zoek je een kaart van de binnenstad van Middelburg? Dan raden we je natuurlijk een gids van LeukeTip aan! Maak makkelijk en snel je eigen stadsgids of ga op pad met een kant-en-klare gids. Al je favoriete plekjes vind je zo zonder problemen terug tijdens je dagje stad. Kies ervoor om je gids, inclusief handige plattegrond, te printen of bekijk deze op je mobiele telefoon.

Weersverwachting van Middelburg


Weersverwachting
Middelburg
Weeronline.nl - Meer weer in Middelburgweeronline.nl Altijd jouw weer

LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker