Praktische informatie Arnhem

Op deze pagina vind je allerlei handige informatie voor je stedentrip in Arnhem. Informatie die ervoor zorgt dat je niet voor gesloten winkels komt te staan, je vanaf het treinstation zo de binnenstad in loopt en van parkeren in de binnenstad een fluitje van een cent maakt.

Toeristen informatiepunten in Arnhem

VVV

De medewerkers van VVV Arnhem helpen je graag op weg bij het ontdekken van de stad. Er zijn diverse folders en brochures verkrijgbaar.


Openingstijden winkels centrum

Het onderstaande overzicht bevat de gangbare openingstijden voor winkels in de binnenstad van Arnhem.

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00 - koopavond
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Openbaar vervoer in binnenstad

NS Station Arnhem Centraal

Dit treinstation ligt ten noord-westen van het centrum. Neem de uitgang aan de zuidzijde en loop in 5 minuten naar de binnenstad.


NS Station Arnhem Velperpoort

Dit treinstation ligt aan de noord-oostenkant van Arnhem bij de wijk Klarendal. Wandel vanaf hier in een kleine 10 minuten naar het Modekwartier.


Parkeren in binnenstad

Het overzicht hieronder geeft een aantal suggesties voor parkeerplaatsen in en rond het centrum van Arnhem. Een uitgebreide lijst met parkeermogelijkheden en prijzen zijn te vinden op centrumparkeren en prettigparkeren.

Parkeergarage Centraal

Deze aan de westkant gelegen parkeergarage bij het Stationsplein heeft redelijk gunstige tarieven en de binnenstad ligt op korte loopafstand.


Parkeergarage Rozet

Parkeergarage in het zuidelijke deel van de stad vlakbij het centrum. Ideale locatie om zo de binnenstad in te lopen.


Parkeergarage Velperplein

Deze parkeergarage met vrij gunstige tarieven ligt dicht bij het centrum aan de noordkant van de stad. Je wandelt vanaf hier snel naar de binnenstad.


Parkeergarage Velperpoort

Gunstig gelegen tussen het Modekwartier en de binnenstad kan je bij deze parkeergarage goedkoop parkeren. Goed startpunt voor een dagje Arnhem.


Plattegrond van centrum

Zoek je een kaart van de binnenstad van Arnhem? Dan raden we je natuurlijk een gids van LeukeTip aan! Maak makkelijk en snel je eigen stadsgids of ga op pad met een kant-en-klare gids. Al je favoriete plekjes vind je zo zonder problemen terug tijdens je dagje stad. Kies ervoor om je gids, inclusief handige plattegrond, te printen of bekijk deze op je mobiele telefoon.

Weersverwachting van Arnhem


LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker