Gespot in Utrecht

We zijn benieuwd naar jouw tip!

Ken jij Utrecht door en door of heb je er een leuke plek ontdekt? Dan zijn we erg benieuwd! Je doorgegeven tip komt op deze gespot pagina te staan en is meteen door iedereen toe te voegen aan een stadsgids. De meest bijzondere gespot plekken nemen we met een uitgebreide vermelding op in onze selectie van Utrecht.


blank Utrecht Craft Beer Tours in Utrecht Doen Borrelen, Activiteiten

Utrecht Craft Beer Tours

Bijzondere, unieke en smaakvolle tour langs Utrechtse speciaalbier brouwerijen. Proef fijne biertjes en ontmoet de brouwers die het mogelijk maken!

blank Lush in Utrecht Winkelen Kado's & geschenken, Hobby & vrije tijd

Lush

Vooral bekend vanwege de natuurlijke, dierproefvrije en duurzame beautyproducten. De badbruisballen en zepen zijn altijd leuk om kado te geven.

blank Grachtenvaarders in Utrecht Doen Activiteiten

Grachtenvaarders

Verken de Utrechtse grachten op dit varende terras en kom meer te weten over de stad. Boek een morning tour, tipsy brunch of borrelarrangement.

blank Katoenfabriek in Utrecht Winkelen Mode & kleding

Katoenfabriek

Hier moet je zijn voor een eerlijk geproduceerde trui of t-shirt met een unieke print. Kies een kledingstuk en de print die je gedrukt wilt hebben.

blank The Village Coffee & Music in Utrecht Eten & drinken Koffie Lunch Borrel

The Village Coffee & Music

Je kan hier samen met je vrienden genieten van vers gebrande koffie en de geur van lekkere broodjes komt je tegemoet wanneer je naar binnen loopt.

blank Het Muzieklokaal in Utrecht Eten & drinken Borrelen

Het Muzieklokaal

Het eerste klassieke proeflokaal van Nederland. Proef van gerechten bereid met lokale producten terwijl je luistert naar klassieke muziek.

Bekijk de bronnen via de in de foto's.

LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker