Gespot in Utrecht

We zijn benieuwd naar jouw tip!

Ken jij Utrecht door en door of heb je er een leuke plek ontdekt? Dan zijn we erg benieuwd! Je doorgegeven tip komt op deze gespot pagina te staan en is meteen door iedereen toe te voegen aan een stadsgids. De meest bijzondere gespot plekken nemen we met een uitgebreide vermelding op in onze selectie van Utrecht.


blank Lush in Utrecht Winkelen Kado's & geschenken, Hobby & vrije tijd

Lush

Vooral bekend vanwege de natuurlijke, dierproefvrije en duurzame beautyproducten. De badbruisballen en zepen zijn altijd leuk om kado te geven.

blank Grachtenvaarders in Utrecht Doen Activiteiten

Grachtenvaarders

Verken de Utrechtse grachten op dit varende terras en kom meer te weten over de stad. Boek een morning tour, tipsy brunch of borrelarrangement.

blank Katoenfabriek in Utrecht Winkelen Mode & kleding

Katoenfabriek

Hier moet je zijn voor een eerlijk geproduceerde trui of t-shirt met een unieke print. Kies een kledingstuk en de print die je gedrukt wilt hebben.

blank The Village Coffee & Music in Utrecht Eten & drinken Koffie Lunch Borrel

The Village Coffee & Music

Je kan hier samen met je vrienden genieten van vers gebrande koffie en de geur van lekkere broodjes komt je tegemoet wanneer je naar binnen loopt.

blank Kruideniersmuseum in Utrecht Zien Musea & galleries

Kruideniersmuseum

Waan je even in de tijd van Betje Boerhave, een kruideniersvrouw uit de 19e eeuw en vergeet ook niet het sfeervolle (snoep)winkeltje te bezoeken.

blank Koffie75 in Utrecht Eten & drinken Koffie, thee & gebak

Koffie75

Bij Koffie75 kun je terecht voor goede koffie! En pure thee, sappen, smoothies, huisgemaakte taart en ambachtelijke broodjes. Laad even lekker op.

blank Het Muzieklokaal in Utrecht Eten & drinken Borrelen

Het Muzieklokaal

Het eerste klassieke proeflokaal van Nederland. Proef van gerechten bereid met lokale producten terwijl je luistert naar klassieke muziek.

blank Le Jardin Utrecht in Utrecht Eten & drinken Woonaccessoires kopen, Lekker uit eten

Le Jardin Utrecht

Dineren tussen het groen. Een combinatie van een restaurant en bloemist. Proef van gerechten met groenten als uitgangspunt en ontdek mooie planten.

Bekijk de bronnen via de in de foto's.

LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker