Gespot in Nijmegen

We zijn benieuwd naar jouw tip!

Ken jij Nijmegen door en door of heb je er een leuke plek ontdekt? Dan zijn we erg benieuwd! Je doorgegeven tip komt op deze gespot pagina te staan en is meteen door iedereen toe te voegen aan een stadsgids. De meest bijzondere gespot plekken nemen we met een uitgebreide vermelding op in onze selectie van Nijmegen.


blank Make My Day Men in Nijmegen Winkelen Mode & kleding

Make My Day Men

Voor de man die gaat voor exclusiviteit met een goede, eerlijke prijs. Upgrade je kledingkast, ontdek iets perfects om te geven en laat je inspireren.

blank Het Theeza(a)kje in Nijmegen Winkelen Lekkernijen kopen

Het Theeza(a)kje

Een opstapplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ontdek de eigen theelijn van ludieke theemelanges en allerlei thee-toebehoren.

blank De Fabriek in Nijmegen Eten & drinken Wonen Koffie Lunch

De Fabriek

Verscholen achter grote industriële poorten vind je De Fabriek. Voorheen een opslagplaats voor hout, nu een onwijs leuke lunchroom en conceptstore.

blank Fabrics & more in Nijmegen Winkelen Gezellig shoppen, Woonaccessoires kopen

Fabrics & more

Als vintage liefhebber kun je hier uren rondstruinen. Van industriële fabriekslampen tot iconische kledingstukken uit de jaren 60 tot 90.

blank Smokehouse de Kronenburger in Nijmegen Eten & drinken Snack & tussendoor

Smokehouse de Kronenburger

Smokehouse de Kronenburger is de plek in Nijmegen waar je je hamburger haalt. Gelegen aan de oudste winkelstraat van Nederland.

blank Sussies Vintage in Nijmegen Winkelen Gezellig shoppen

Sussies Vintage

Een winkel vol vintage kleding voor zowel mannen als vrouwen. Van jaren 70 jurkjes tot kimono's en cowboylaarzen. Ontdek er tal van unieke item.

Bekijk de bronnen via de in de foto's.

LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker