LeukeTip voor stadspromotie

Laten we samen je stad, winkelgebied, of wijk op de kaart zetten en bezoek motiveren! LeukeTip wordt bezocht door steeds meer mensen die zich oriënteren voor een stedentrip in een Nederlandse stad. Voor stadspromotie is LeukeTip dan ook de ideale plek om op te vallen.

Een onvergetelijk dagje stad begint op LeukeTip

Voor veel mensen is LeukeTip het startpunt voor een stedentrip in een Nederlandse stad. Een groot deel van onze 40.000 maandelijkse bezoekers is op zoek naar een leuke stad om te bezoeken, om een dagje in te winkelen of om heerlijk in te eten. Overtuig onze bezoekers om voor jouw stad te kiezen met een advertentie.

Advertentiemogelijkheden

Wil je dat jouw stad Stad van de maand wordt en een maand lang in het middelpunt staat op LeukeTip? Of wil je adverteren in je eigen stad om zo mensen die je stad aandoen bekend maken met bijvoorbeeld een bijzonder evenement? Er is van alles mogelijk. We vertellen je hier graag meer over.
LeukeTip voor stadspromotie - Advertentiemogelijkheden

Stad van de maand

We vestigen een maand lang volop de aandacht op jouw stad! Dit houdt in dat we iedereen die een stedentrip samenstelt op LeukeTip bekend maken met jouw stad en motiveren om langs te komen.

  • Jouw stad wordt uitgelicht op de homepage
  • Grote banner op het stedenoverzicht
  • Grote en kleine banners op alle 20+ stadspagina's
  • Grote banner op alle geprinte stadsgidsen

LeukeTip voor stadspromotie - Advertentiemogelijkheden

Opvallen binnen je eigen stad

Wil je iedereen op LeukeTip bereiken die geïnteresseerd is in een bezoek aan jouw stad? Adverteer dan op je eigen stadspagina. Stimuleer onze bezoekers zo om langs te komen tijdens een speciaal evenement, je winkelgebied te bezoeken, wijk aan te doen of breng iets anders onder de aandacht.


  • Grote en kleine banners op specifieke stadspagina's
  • Kleine banner op alle geprinte stadsgidsen voor specifieke stad

Betaal alleen voor vertoningen

Wil jij adverteren op LeukeTip? Meld je dan hieronder aan. We kijken graag samen met je hoe we je stad, winkelgebied of wijk het beste kunnen promoten en vertellen je graag meer over de kosten.

Aanvraagformulier

Na het ontvangen van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Naam

E-mailadres

In wat voor advertentie ben je geïnteresseerd?

Samenwerken? Laten we onze krachten bundelen!

Wij staan altijd open voor krachtige samenwerkingen. Met LeukeTip bieden we je daarom graag diverse mogelijkheden om je stad, winkelgebied of wijk meer op te laten vallen. Dankzij goede zoekresultaten trekken wij maandelijks duizenden bezoekers die zich oriënteren voor een stedentrip.

Staat je stad op LeukeTip? Dan werken we graag samen met je om je stad zo krachtig mogelijk neer te zetten. Mooi beeldmateriaal, informatie, blogartikelen en tips kan je ons altijd doorsturen. Staat je stad niet op LeukeTip? Dan bieden we je graag de optie om zelf je stad uit te werken met de techniek van LeukeTip.


LeukeTip voor stadspromotie - Een stadsgids als krachtig middel

Een stadsgids als krachtig middel

Een voorbeeld van een leuke samenwerking is die met Hartje Delft. Een winkelgebied waarmee we samen een uniek vormgegeven stadsgids hebben ontwikkeld. Deze gids hebben we online uitgelicht op LeukeTip en als geprinte versie verspreid onder de vermeldde plekken. Dit leverde Hartje Delft de nodige media-aandacht op en zette het gebied op de kaart.

Naast het samen maken van een stadsgids is er wat een samenwerking betreft nog veel meer mogelijk. We denken hier graag samen met je verder over na.


contact met LeukeTip

Contact

Heb je een vraag, leuk idee of wil jij profiteren van de kansen van LeukeTip? We zien je mail graag tegemoet!

info@leuketip.nl

LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker