Voor Ondernemers

Profiteer van de kracht van een vermelding en onze handige hulpmiddelen. Zonder gepassioneerde ondernemers geen bijzondere plekjes en dus ook geen LeukeTip. We zetten ons daarom graag voor je in!

We helpen je door een prachtige vermelding voor je te creëren en bieden je de hulpmiddelen waarmee je zowel je stad, je eigen onderneming als LeukeTip op laat vallen. Help je ook mee?

Een vermelding op LeukeTip

Word je vermeld op LeukeTip? Dan kunnen onze bezoekers kennis met je maken en je toevoegen op een stadsgids. Een vermelding helpt je online op te vallen en meer bezoek te trekken!

Hoe krijg ik een vermelding op LeukeTip?

Een vermelding op LeukeTip is niet te koop. Je kan vermeld worden wanneer je door ons bent ontdekt of wanneer een enthousiaste local je doorgeeft als tip. Je eigen onderneming doorgeven als tip kan uiteraard ook, graag zelfs! Tips die bij ons binnenkomen kijken we nauwkeurig na. We bepalen vervolgens of het plekje past binnen onze selectie van een stad. We voegen winkels, restaurants en bezienswaardigheden toe die een unieke beleving bieden, plekken die een dagje stad onvergetelijk maken. Voor plekken die passen binnen onze selectie creëren we kosteloos een prachtige pagina die ze doet opvallen op LeukeTip. We hebben dit ondertussen gedaan voor meer dan 1500 plekjes in 20 steden. LeukeTip is hierdoor voor veel steden het ideale startpunt voor een stedentrip. En dat zien we in de bezoekersaantallen die iedere maand groeien!

Doordat LeukeTip werkt op je laptop, tablet en mobiel ben je met een vermelding overal zichtbaar. Onze bezoekers kunnen je daarnaast toevoegen op een eigen stadsgids die ze zelf kunnen printen en op mobiel mee de stad in kunnen nemen. Ze vinden je zo makkelijk terug tijdens een stedentrip.

Handige hulpmiddelen

Naast een vermelding bieden we ondernemers op LeukeTip ook handige hulpmiddelen aan. Met deze hulpmiddelen laat je als ondernemer je stad, je eigen onderneming en LeukeTip opvallen. Samen kunnen we zo meer mensen helpen aan een onvergetelijk dagje stad. Ondernemers die meehelpen zijn we enorm dankbaar en laten we dan ook graag profiteren van meer kansen. Help je mee?


Stadsgidsen natuurlijk!

Net als iedereen kan ook jij als ondernemer een stadsgids samenstellen en deze vervolgens delen en printen. Binnen no-time heb je een eigen gids in de zaak liggen waarmee jij je klanten welkom heet in je stad.

Voor iedere stad op LeukeTip zetten wij, samen met een groep enthousiaste ondernemers, ook graag geprinte stadsgidsen in. Wij ontwerpen, drukken en verspreiden deze gidsen. Dit om de allerleukste plekken en LeukeTip te promoten onder bezoekers aan de stad. Als proef hebben we dit in Alkmaar gedaan. Dit met veel positieve reacties als resultaat! Lees meer over deze proef en meld je aan voor een gids in jouw stad!


Deelbare content

Verras je fans op social media met leuke content over je stad en plekje. Deel je eigen vermelding op LeukeTip of de pagina van je stad en motiveer mensen zo langs te komen.


Link op je website

Link op je eigen website door naar je vermelding of de stedenpagina van je stad en help je websitebezoekers zo een onvergetelijk dagje in jouw stad te plannen.

contact met LeukeTip

Contact

Heb je een vraag, leuk idee of wil jij profiteren van de kansen van LeukeTip? We zien je mail graag tegemoet!

info@leuketip.nl

LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker