Voor Ondernemers

Op LeukeTip vermelden we alleen de allerleukste plekjes voor een dagje stad. Heb jij zo’n plekje en sta je nog niet op LeukeTip? Meld je dan vandaag nog aan. We promoten je winkel, restaurant, museum of plekje graag met een gratis vermelding!

Een gratis vermelding op LeukeTip

Word je vermeld op LeukeTip? Dan kunnen onze 40.000 maandelijkse bezoekers kennis met je maken en je toevoegen op een stadsgids. Een vermelding helpt je zo online op te vallen en meer bezoek te trekken.

Lees meer over een vermelding en meld je aan.

Handige hulpmiddelen voor extra promotie

Het blijft niet bij enkel een vermelding, we bieden ondernemers op LeukeTip ook handige gratis hulpmiddelen aan. Met deze hulpmiddelen laat je als ondernemer je stad, je eigen onderneming en LeukeTip opvallen. Samen kunnen we zo meer mensen helpen aan een onvergetelijk dagje stad. Ondernemers die meehelpen zijn we enorm dankbaar en laten we dan ook graag profiteren van meer kansen. Help je mee?

Bekijk de handige hulpmiddelen en hoe je ze inzet.

Groeicijfers en nieuwe ontwikkelingen

LeukeTip groeit hard! We hebben ondertussen al meer dan 1500 plekken in 22 steden verzameld en trekken maandelijks 40.000 bezoekers.

Tijd voor volgende stappen.

Recent hebben we de website daarom flink vernieuwd! Bezoekers ontdekken daardoor nu nog makkelijker de leukste plekjes van de stad.

Na het vernieuwen van de website, zijn we nu druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden voor ondernemers. Betaalde mogelijkheden die je plekje nog meer doen opvallen bij onze bezoekers. Of je hier gebruik van maakt, is natuurlijk geheel aan jou. De vermelding zelf blijft altijd gratis. Het introduceren van betaalde mogelijkheden geeft ons de kans om LeukeTip verder te laten groeien zodat meer mensen jouw stad en plekje kunnen ontdekken.

Lees meer over onze groeicijfers, de vernieuwde website en aankomende mogelijkheden voor ondernemers.


contact met LeukeTip

Contact

Heb je een vraag, leuk idee of wil jij profiteren van de kansen van LeukeTip? We zien je mail graag tegemoet!

info@leuketip.nl

LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker