Laat je hotel of B&B stralen op LeukeTip

Op LeukeTip vermelden we alleen de allerleukste plekken voor overnachting in de stad. Bijzondere en vooral gastvrije hotels en B&B's. Heb jij zo’n slaapgelegenheid? Dan promoten we je graag met een gratis vermelding! Jouw plek valt zo op bij onze 40.000 maandelijkse bezoekers. We bieden je daarnaast meer mogelijkheden en werken graag met je samen zodat we zowel jouw slaapgelegenheid als stad krachtig kunnen neerzetten en bezoek motiveren!
Laat je hotel of B&B stralen op LeukeTip - Het begint met een vermelding

Het begint met een vermelding


  • Met een vermelding hoort ook jouw slaapgelegenheid bij onze selectie van bijzondere plekken. Plekken die je stad karakter geven, wees trots!

  • Je vermelding maakt het voor onze bezoekers mogelijk om jouw hotel of B&B toe te voegen aan een eigen stadsgids. Een gids die ze zelf printen en bekijken op hun mobiele telefoon.

  • Tijdens een stedentrip vinden ze je plek zo zonder probleem.

  • Je vermelding bevat al je social media pagina’s en een waardevolle link naar je website. Dit geeft je online zichtbaarheid een flinke boost.

We werken graag met je samen

Naast het maken van een prachtige vermelding werken we graag met je samen. Als klein team kunnen we je hulp namelijk goed gebruiken! Samen zetten we zowel jouw plek als stad krachtig neer en motiveren we bezoek.


  • Zorg ervoor dat je vermelding actueel is, je plek perfect omschrijft en voorzien is van je allermooiste foto’s.

  • Geef jouw aanraders door, spot nieuwe plekken in je stad en maak leuke foto's.

  • Maak het verblijf van je gasten tot een onvergetelijke ervaring door een stadsgids voor ze samen te stellen! Inspireer ze voorafgaand aan hun bezoek door ze via de mail een gids toe te sturen of verras ze op locatie met een geprinte gids.

Gratis vermelding aanvragen

Naam van je hotel of B&B:

Stad:

E-mailadres:

contact met LeukeTip

Contact

Heb je een vraag, leuk idee of wil jij profiteren van de kansen van LeukeTip? We zien je mail graag tegemoet!

info@leuketip.nl

LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker