Laat je hotel of B&B zien op LeukeTip!

Op LeukeTip verzamelen we alleen de allerleukste plekken voor een overnachting. Heb jij een bijzonder hotel, bed & breakfast of hostel? Dan promoten we je graag met een gratis vermelding. We hebben daarnaast een aantal opties waarmee je nog meer opvalt bij onze bezoekers die zich oriënteren voor een stedentrip in jouw stad. We vertellen je graag meer!
Laat je hotel of B&B zien op LeukeTip! - Een vermelding voor jouw hotel of B&B!

Een vermelding voor jouw hotel of B&B!

Een gratis vermelding zorgt ervoor dat jouw slaapgelegenheid te ontdekken is door onze 40.000 maandelijkse bezoekers en toe te voegen is aan stadsgidsen.

Het uitlicht abonnement is er speciaal voor degene die hun hotel of B&B extra aandacht willen geven. Je komt hiermee onder de aandacht bij iedereen die op zoek is naar een slaapplek in jouw stad. We lichten je hotel uit op de website en alle stadsgidsen die voor je stad gemaakt worden. Verder voegen we een duidelijke boekingslink (geen commissie) toe naar je eigen website!

Gratis Vermelding

 • Mooie vermelding met foto's
 • Opgenomen op stadspagina
 • Gebruikers kunnen je toevoegen
  aan hun stadsgidsen

Prijs

Gratis

Beperkt aantal hotels en B&B's per stad

Lees meer

Uitgelichte Vermelding

 • Mooie vermelding met foto's
 • Opgenomen op stadspagina
 • Gebruikers kunnen je toevoegen
  aan hun stadsgidsen
 • Uitgelicht op tal van plaatsen
 • Vermeld op alle geprinte gidsen
 • Opvallende boekingslink

Introductieprijs

€ 14,95 p/m

Maximaal 3 hotels en/of B&B's per stad!

Lees meer

Laat je hotel of B&B zien op LeukeTip! - Stadsgidsen voor je gasten

Stadsgidsen voor je gasten

Maak het verblijf van je gasten tot een onvergetelijke ervaring door ze op weg te helpen met een stadsgids voor jouw stad! Inspireer ze voorafgaand aan hun bezoek door ze via de mail een gids toe te sturen of verras ze op locatie met een geprinte gids.

Voor iedere stad op LeukeTip hebben we een bijzonder aanbod actuele kant-en-klare gidsen die zowel online als geprint in te zetten zijn. Daarnaast maken we graag samen een uniek vormgegeven stadsgids die perfect past binnen de beleving die jij creëert voor je gasten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Gratis hulpmiddelen voor extra promotie

Naast een gratis vermelding bieden we je ook graag gratis handige hulpmiddelen aan. Met deze hulpmiddelen laat je je stad, eigen slaapplek en LeukeTip opvallen. Samen kunnen we zo meer mensen aan een onvergetelijk dagje in jouw stad helpen. Ondernemers die meehelpen zijn we enorm dankbaar en laten we dan ook graag profiteren van meer kansen. Help je mee?

Bekijk de handige hulpmiddelen en hoe je ze inzet.

Groeicijfers om trots op te zijn

LeukeTip groeit hard! We hebben al meer dan 1500 plekken in ruim 20 steden verzameld en zien ons bezoekersaantal snel stijgen. Voor ons een grote motivatie om LeukeTip door te blijven ontwikkelen. Dit met als doel om zoveel mogelijk bezoekers te helpen aan een onvergetelijk dagje stad en om de bijzondere winkels van de stad op te laten vallen!

Meer lezen over de laatste ontwikkelingen? Dit gebeurde er in augustus.

Meer weten over het concept van LeukeTip? Lees meer

contact met LeukeTip

Contact

Heb je een vraag, leuk idee of wil jij profiteren van de kansen van LeukeTip? We zien je mail graag tegemoet!

info@leuketip.nl

LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker