Samen de stad ontdekken

Het ontdekken van de allerleukste plekken in de stad doen we niet alleen. We krijgen hierbij hulp van enthousiaste ambassadeurs, ontdekkers en ondernemers! Als community zorgen we er zo voor dat iedereen een onvergetelijk dagje stad beleeft. Help jij ook mee?

24
steden
1869
plekjes
29407
gidsen
deel jouw tip

Deel jouw tip

Ken jij een stad door en door of heb jij een leuke plek gevonden tijdens je laatste stedentrip? Dan zijn we erg benieuwd! Geef jouw tips door en zorg er zo voor dat meer mensen deze ontdekken. De meest bijzondere plekjes die door jullie zijn gespot geven we daarnaast een grote vermelding op LeukeTip!

Deze plekken zijn als laatst gespot

Poppodium Hedon

Laat je als muziekliefhebber betoveren bij Hedon. Wekelijks vinden er uiteenlopende concerten van verschillende genres plaats.

Het Vrouwenhuis

Dit hofje voor bejaarde dames is gesticht door de welgestelde Aleida Greva. Ontdek interieurs uit drie eeuwen tijdens een rondleiding.

Herman Brood Experience

Neem een kijkje in het leven van Herman Brood en ontdek zowel zijn kunst als persoonlijke spullen. Van zeefdrukken tot spuitnaalden.

Word jij ambassadeur op LeukeTip?

Bedankt voor jullie hulp!

Benieuwd wie ons helpen de stad te ontdekken?

gratis vermelding voor ondernemers

Laat jouw plek opvallen!

Als ondernemers kan je natuurlijk ook je eigen plek doorgeven. Graag zelfs! We kunnen niet wachten om met je aan de slag te gaan. Voor je het weet valt ook jouw plek op met een prachtige gratis vermelding. Meer weten?

Voor Ondernemers


LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker