LeukeTip en EerlijkWinkelen brengen samen drie duurzame gidsen uit!

Alkmaar, Arnhem en Delft zijn de eerste steden waarin je met een eerlijke stadsgids een leuk en duurzaam dagje uit kunt beleven. De bijzondere stadsgidsen zijn de eerste vruchten van onze samenwerking met EerlijkWinkelen, dat de selectie van duurzame winkels en horeca voor je heeft samengesteld. Met welke stadsgids ga jij op pad?
LeukeTip en EerlijkWinkelen brengen samen drie duurzame gidsen uit! - Een bijzondere samenwerking

Een bijzondere samenwerking

Toen we met elkaar in gesprek kwamen was een samenwerking heel logisch! Wij helpen je namelijk de meest bijzondere plekken te vinden in ruim 20 grote en middelgrote Nederlandse steden met een eigen of kant-en-klare stadsgids. EerlijkWinkelen wijst consumenten met de app en website al de weg naar ruim 1800 duurzame winkels in zo’n 60 gemeenten, waaronder 20 van de 25 grootste steden van Nederland. We besloten daarom een gevarieerde keuze van duurzame winkels en horecagelegenheden, uitgekozen door EerlijkWinkelen, in het vrolijke jasje van LeukeTip te vatten. Zo ontdek jij gemakkelijk verrassende winkels, waar je met je aankopen kunt kiezen voor een meer duurzame wereld.

Op duurzame ontdekkingstocht

Voor EerlijkWinkelen is een te downloaden papieren stadsgids een extra middel om winkels met verantwoord geproduceerde producten onder de aandacht van consumenten te brengen. Het vinden en herkennen van die duurzame plekken is niet altijd even makkelijk. Terwijl mensen aangeven wel vaker duurzame producten te willen kopen. Voor ons zijn duurzame gidsen een verrijking van het mooie aanbod aan stadsgidsen.

Speciaal voor jou: 3 duurzame stadsgidsen

Wil je op pad met één van deze stadsgidsen? Kies dan jouw manier! Ontdek de leukste duurzame plekken door de website bij de hand te houden op je mobiel of download en print je favoriete stadsgids zelf.

Vergeet vooral ook niet om de website van EerlijkWinkelen te bezoeken voor meer duurzame zaken.

Bekijk het overzicht van 1800+ plekken.


LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker