Vol inspiratie de stad in

December - Veel meer dan alleen kerstmarkten

In december kun je in iedere stad wel terecht voor een kerstmarkt, compleet met kerstman en gl├╝hwein. Leuk natuurlijk! Maar in december valt nog veel meer te beleven.
Lees meer

De populairste stadsgidsen van 2017

Het jaar loopt op z'n einde. Wij vonden het daarom tijd om eens te kijken met welke stadsgidsen jullie dit jaar het meest op pad zijn geweest! Hieronder een top 5.
Lees meer

20 steden - Dit moet je er gedaan hebben

In iedere stad zijn er wel dingen die je gedaan moet hebben tijdens een stedentrip. Voor de steden op LeukeTip hebben wij hieronder op een rij gezet wat je in ieder geval niet mag missen. Wat zet jij op je bucketlist?
Lees meer

Aanrader: de FeelGood Market op 12 november in Eindhoven!

Kom je ook genieten op de FeelGood Market? Met volop vakantie-vibes, alvast leuke sint cadeautjes, unieke handgemaakte producten, wereldse hapjes uit eigen keuken, inspirerende activiteiten en goede live muziek. Leuk als je je er bij bent!
Lees meer

Deze zomervakantie - Ga jij op ontdekking in eigen land?

Tijdens de zomermaanden rijden of vliegen velen richting verre, zonnige oorden. Super leuk natuurlijk! Maar heb jij wel eens gedacht aan een ontdekkingstocht in eigen land? We worden zelf vaak verrast door dat wat Nederlandse steden verbergen. We vertellen je daarom graag wat je niet mag missen tijdens een stedentrip.
Lees meer

Vorige Volgende


LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker