Vol inspiratie de stad in

8 Stadsstranden - Beleef het echte strandgevoel midden in de stad

Zonnebaden in de stad terwijl je heerlijk met je voetjes in het zand zit. In sommige steden kan dat op een stadsstrand! Een plek in het centrum waar je kan genieten van het echte strandgevoel, soms compleet gemaakt met BBQ, volleybalnet en strandstoelen. We hebben acht van deze zomerse plekken op een rij gezet. Op welk van deze zonnige hotspots leg jij je handdoek neer?
Lees meer

20 steden - Dit moet je er gedaan hebben

In iedere stad zijn er wel dingen die je gedaan moet hebben tijdens een stedentrip. Voor de steden op LeukeTip hebben wij hieronder op een rij gezet wat je in ieder geval niet mag missen. Wat zet jij op je bucketlist?
Lees meer

10x tips voor Mei - Bevrijdingsdag, foodtrucks & meer

Mei begint in veel steden met het herdenken van oorlogsslachtoffers en het vieren van de vrijheid. Maar mei is ook de maand waarin tal van foodtrucks mooie evenementen aandoen en de eerste zonnige festivals plaatsvinden. Waar ga jij het zonnetje opzoeken?
Lees meer

BierOost - waar je bieren ontdekt, lekker eet, spelletjes speelt, danst en in het gras chillt

Op 13 mei worden de Jaap Eden Banen in Amsterdam omgetoverd tot een heerlijk festival. Proef bieren die je al kent of minder bekende bieren die je echt eens wilt proberen. Dit in combinatie met heerlijk eten en te gekke artiesten op een bijzondere plek in de stad. Dat belooft een mooie start van de zomer te worden!
Lees meer

Koningsdag: 9x tips voor originele evenementen in de oranje gekleurde steden

Op 27 april is het weer zover dat Nederland oranje kleurt en we met z'n allen de verjaardag van Koning Willem-Alexander vieren. Wil je tijdens Koningsnacht en Koningsdag echt iets bijzonders doen? Bekijk dan onze 9 tips voor het Koningsfeest en maak er een leuke dag vol plezier van!
Lees meer

Vorige Volgende


LeukeTip

in 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker